Annons

Veckans söndagssummering – v 13 – 2015

Sista söndagen i mars månad, sommartid och dags att summera ännu en inredningsvecka fylld med nyheter, lanseringar, pressevents och snackisar. Och en trädgårdsmässa på det. Här är några notiser från nätet som är värda att ta med sig från veckan som gått. Hoppas ni hittar något ni gillar!
Låt oss börja med en ”ny” bloggare, keramiker ochwebbshopsinnehavare att hålla ögonen på. Sonja Maria Rettensteiner som driver Heimelig har fått stående ovationer de senaste dagarna. Ögongodis! 
Och på tal om vackra saker. Lotta Agaton meddelade i veckan att hon har tagit in de fantastiska linnemattorna från Private 0204 i sin shop. Superfina!
Boråstapeter firar 110 år i år och bjöd in till tapetfrukost i Göteborg i tisdags för att visa sin jubileumskollektion. 15 bloggare (!) var på plats och deras nyheter har spridit sig som en löpeld på nätet

Ett annat pressevent som gick av stapeln i veckan var Villa Strömsfors blogglunch. Ett 100 år gammalt hus, närmare bestämt en disponentvilla i Ulricehamn, som nu genomgår en omfattande renovering för att åter kunna tas i bruk. Som hotell? Restaurang? Eventplats? Något oklart – men bloggarna som besökt det hyllar stället med superlativ på steroider – så räkna med att ni kommer höra mer om och av denna magiska plats.  
Under veckan som gick var det också säljstart för IKEA’s limiterade kollektion NIPPRIG. Jag och min praktikant Jenni hängde på låset den 27/3 för att köpa dessa stora krokar till ett projekt. Priset? 19 kr styck. Skynda fynda. Och veckans mest ombloggade objekt? Oscar Properties fa-han-tastiska projekt Industriverket på Kungsholmen. Fler bilder HÄR!
Foto: Heimelig, Private 0204, Boråstapeter, Villa Strömsfors, IKEA, Oscar properties

Kommentarer

 • Sofie skriver:

  hejsan 🙂
  Du, har vinnaren utav soffan från trademax utsets ? Var lite nyfiken ;p men tycker inte att jag sett de ?! 🙂

 • Netti skriver:

  Vad mycket fint och krokarna är riktigt coola 😀

 • Härlig spanat som vanligt, såg linnemattorna hos Lotta, så fina!
  Kram Anette

 • Jag hade också den äran att få ta del av Villa Strömsfors på inspirationsdagen i fredags. Huset är en dröm och det går inte att låta bli att bli förälskad i både huset och den vänliga atmosfären som finns där! Så roligt att även du uppmärksammar villan. Den är väl värd ett besök.

 • Jeanette skriver:

  Mycket fint! Du råkar inte veta något om det grå skriv-/sidebordet som är med i Boråstapeters bild? Var det kommer ifrån, ser vansinnigt fint ut. Gillar även penselhållaren!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.