Annons

Önskelista mars 2015

Med några dagars försening kommer här månadens önskelista. Fem fina saker som gärna skulle få pynta antingen mitt hem eller mitt kontor. Jag fyller ju lämpligt nog år i mars, den 23:e närmare bestämt så jag kanske får ge mig själv något av detta i födelsedagspresent om inte annat. Nedan ser du min lista!
1) Jag är på jakt efter fina lampor till sovrumsfönsterna. Dessa av Michael Anastassiades skulle göra jobbet. 2) Byredos hårparfym! Tack för tipset Johanna. Jag kan inte bestämma mig för om min gamla vapendragare Blanche eller mitt senaste tillskott i parfymgarderoben Bal’dafrique blir bäst men oavsett. Vill. Ha! 3) Nu blir det mycket lampor men faktum är att detta är en klassiker jag önskar mig till studion. Jag vet precis vart den ska stå. Måste bara jåvva lite för den först. 4) Detta är säkert ett blogg-produkt-placerings-jippo men efter att ha sett personligt präglade anteckningsböcker hos både Emilia och Sofi… så är jag såld. Jag skriver dagbok med penna och en sådan för mina funderingar vore fin. 5) Sist men inte minst en liten (mjölk-?)kanna jag förälskade mig i på middagen hos Ett Hem. ”Ilses lilla”.  Vacker som få!

Kategorier:

Kommentarer

 • Koehler skriver:

  Jag själv är på jakt efter ett snyggt soffbord och en idébok. Hittar aldrig något med "wow-känsla". Börjar bli lite frustrerande 🙁

 • Åh så mycket fint, den listan skulle jag kunna kopiera rakt av.
  Kram Anette

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.