Annons

Instamoments

Jag vet inte om det beror på att det var länge sedan jag tömde minneskortet i mobilen eller om det beror på min nuvarande praktikant @jenni.tolf (hon piskar på mig för att jag ska bli mer aktiv på Instagram). Oavsett så blinkar lagringsutrymmet rött, så jag gör en rensning och bjuder på några glimtar från de senaste veckorna ”behind the scenes”. Är du nyfiken på mer så hittar du mig på @trendenser
1) Världens minsta assistent är inte Jenni, utan ett lockigt litet troll. 2) VABB-elsiner 3) Bildbevis: Äntligen har Serge kommit till studion! 4) Och som ni ser fick vi en annan kylig leverans förra veckan. Efter två byten blev det äntligen rätt SMEG-skåp. Tack snälla Ceasars Hem i Kungsbacka för ert tålamod! 5) En tur till Norrland har också hunnits med. Här ser ni en spegelblank bild på Bottenviken. 6) Jag var nämligen i Luleå och föreläste om ”hållbar inredning” på mässan #FairLiving. Tack alla ni som kom och lyssnade! Ni andra kan se fram emot Trendenser Två Punkt Noll… 7) Mest gillade fotot på länge = Mitt avkopplingshörn hemma. Här bäddar jag gärna ner mig med en bok och tre filtar. 8) Fixar du 24 timmar utan gnäll? Testa! 9) Sist men inte minst. Mina varjedagfavoriter. En ögonblicksbild från mitt skrivbord. 

Kategorier:

Kommentarer

 • Lina skriver:

  Jag gillar instagram som komplement. Superkul att få en mix av avslappnat och uppstyrt! Heja heja!

 • Om ni inte har något bättre för er så tycker jag bannemej att ni ska gå in på min bloggjävel och låta er underhållas. Bli ni underhållna får ni mer än gärna gilla inlägget! Kram!

 • Jennie skriver:

  24 h utan gnäll kan låta enkelt men är nog svårare än man kan tro om man ser till vardagsgnabbet. Jag antar utmaningen!

 • Ebba von Sydow skriver:

  Haha, 24 timmar utan gnäll – näää, jag gillar mitt gnäll! 😉 Men BRAVO alla som lyckas! Kram

 • Fanny skriver:

  Jaa mer Instagram! :)Gaahh den där lampan, galet snyggt Frida! Kram

 • Sara skriver:

  Hurra för mycket bilder på instagram! 🙂

 • Oj! Det där med 24 h utan gnäll, det blir nog en svår nöt att knäcka för min del 🙂
  Kram Anette

 • Anna skriver:

  Cato från Belid med 3 lampor och Puck takspot, väääldigt lika som bär?!

 • En liten undran kring väggfärgen I avkopplingshörnet 🙂 kan det vara lunar grey?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.