Annons

Happy Friday!

Men hallå helgen! Är du redan här? Jag ser fram emot att damma av vår uteplats, ta emot kompisbesök från Stockholm och ha födelsedagsfika med släkten. Imorgon ska jag också försöka svara på några av alla era frågor från förra veckans inlägg, men det får nog bli en följetong det där… STORT tack för all inspiration och input! Jag fick så himla många bra idéer på rubriker att jag har stoff för flera månader framåt. Minst. Känner mig väldigt taggad att ta tag i det. Men först: vila + soffan med den här fina blombudsbuketten som utsikt (för ja, den fick följa med hem från kontoret idag)! Happy friday på er. 
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Helena skriver:

  Vilken härlig bukett! Såg på insta. Super fin!

 • Alice skriver:

  Hej Frida! Skulle vilja fråga dig om bordet på bilden? Finns det att få tag på tro?

 • Frida skriver:

  Hej Alice! Bordet har jag köpt på Östling & Schedin
  https://www.facebook.com/Ostlinghschedin

 • Frida A skriver:

  Hej! Jag undrar hur/vart du har fått tag på eller gjort skylten Trendenser i svart som man ser i bakgrunden? Jag har ett företag och har tänkt länge på att föreviga logan i 3D så snyggt!!

 • Anonym skriver:

  Så fin bukett 😀

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.