Annons

Fredagsbuketten

Det var länge sedan jag uppdaterade den gamla klassikern ”veckans fredagsblomma”, men idag säger jag faktiskt hej till helgen med en bukett bestående av anemoner, veronika och eucalyptus. Strax väntar soffläge, Skavlan och… Skåne. Imorgon ska jag nämligen äntligen få träffa den HÄR mannen vars tankar om inredning inspirerar mig enormt. Mer om det senare. Nu: Happy Friday!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Lisa S skriver:

  Hej Frida! Vad kul att du skall ner till oss i vackra Skåne! Jag läste artikeln du länkade till!! Mkt intressant! Ha en härlig helg! Kram Lisa S

 • Åh välkommen till mina hoods 🙂
  Stor kram
  Anette

 • Åå älskar dom! =) Trevlig helg!

 • biggeros skriver:

  Så härlig blomma÷)

 • Härlig färgklick för helgsbuketten! 🙂

 • Louise skriver:

  Vilka vackra blommor 😀

 • Johanna G skriver:

  Vilken vackert tagen bild! Perfekt balans! Trevlig helg

 • Vad spännande att träffa Nirvan och vilken underbar bukett. Älskar anemoner. Kramar!

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *