Annons

Födelsedagspresenterna

Jag måste ha varit väldigt snäll i år för jag fick så fina paket på min födelsedag att det inte är klokt. Eftersom jag vet att det är många andra som också fyller år på vårkanten bjuder jag på ett litet bloggstilleben som kanske kan inspirera på temat ”saker att önska sig eller ge bort i present”. Förutom det som syns i bild fick jag även ett presentkort på Ticnet av svärföräldrarna. Ett toppentips som alltid är uppskattat! Jag ser verkligen fram emot att boka någon rolig föreställning eller konsert inom kort. På fotot hittar ni en brödbok och surdegskorg som jag fick av min lillasyster, nya snabba sneakers (New Balance modell WR996) från Niklas, Byredos reseetui och parfym från min kompis Sara, en ny plånbok med plats för kvitton från HOPE och ett litet stjärnhalsband samt ett nytt lack. Tack snälla! 
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • linn skriver:

  Jag hoppas du har en superbra torsdag, kolla gärna in mitt inlägg ”att göra slut med en vän” kram 🙂

 • Anonym skriver:

  Var kan man köpa din födelsedagstårta? Den ser så smarr ut och imon fyller min mamma år ❤️ Hade blivit så glad för svar – Krystyna

 • Frida skriver:

  Hej Krystyna, "tårtan" gjorde jag själv! Det är flera små bakelser men det kanske ser ut som en tårta eftersom jag serverade dem på ett tårtfat. Jag köpte en rulltårta med chokladsmak och smörkräm på ett bageri (inte den inplastade färdiga från bröddisken utan en lite större och fluffigare som var nybakt). Sedan skar jag upp den i bitar (blev 9 st men det beror på hur tjocka man gör dem), därefter vispade jag grädde som jag klickade ovanpå varje bit, toppade med hallon och mynta och chokladbitar från Noblesse. Superenkel! 🙂

 • Å vilka fina presenter, och exakt ett par sådan snygga sneakers har jag själv också letat efter, tack för tipset!
  Kram Anette

 • Emma skriver:

  Bröd från Brunkebergs bageri är en toppenbok! Har inte bakat alla recept, långtifrån…, men de jag gjort har blivit väldigt goda.

 • Krystyna skriver:

  Vad snällt av dig att dela med – tack ❤️

 • 17doors skriver:

  Grattis i efterskott!! Och verkligen fina presenter.
  Kram Ulrika

 • Lisbeth skriver:

  Kära Frida! Ett riktigt stort grattis till dig.

 • sandra skriver:

  Tjusiga skor! Har likadana!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.