Annons

Min födelsedag i kaffekoppar (och personliga favoriter)

Igår var ingen vanlig dag, för igår var nämligen min födelsedag. Hurra! Jag tömde precis minneskortet inför ett kommande fotojobb på Spinneriet och insåg att gårdagen kantades av… kaffekoppar! Och att mitt fikande /ätande under dagen lyckats summera ett par personliga favoriter. Nyfiken på vilka? 
Dagen började med planeringsmöte på mitt bästa kaffeställe i Göteborg, Bar Centro på Kykogatan 31. Ett litet hål i väggen på en sidogata intill NK som har stans godaste kaffe. Här hängde vi ofta när jag jobbade på Forsman & Bodenfors och det är alltid lika kul att komma tillbaka. 
Efter en lång rekvisitarunda som inkluderade en hopplös jakt på blå ballonger (fråga inte) så väntade sedan ett lunchmöte på min absoluta favoritrestaurang Beijing8. Här äter jag 9 gånger av 10 när jag jobbar i stan. Testa deras lunchbox med glasnudlar och te. Ni hittar stället på Magasinsgatan 3!
Några timmar senare bjöds det på eftermiddagskaffe på kontoret. Dagen till ära fick jag ett bud med tårta och en fin födelsedagspresent i form av senaste Wallpaper. Ett favoritmagasin. Tack Jessica! Sedan avrundade jag med en sista kopp hemma vid köksbordet, med svärföräldrarna. Där jag serverade födelsedagsfika och kaffe ur en favoritklassiker som hängt med oss länge, Swedish Grace Snö
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Majja skriver:

  Grattis i efterskott Frida!

 • Hannah skriver:

  Grattis i efterskott! 🙂

 • Anna-Maria skriver:

  Grattis i efterskott Frida!

 • Lisa S skriver:

  Grattis grattis! Kram Lisa S

 • Petra skriver:

  Det är så mysigt med fika och lunch. Jag var i Göteborg i helgen och besökte en jättebra restaurang på Magasinsgatan, Puta Madre, god mexikansk mat. Stället vägg i vägg, Basque hade otroligt trevlig personal. 🙂 Två bra ställen som definitivt är värda ett besök.

 • Victoria skriver:

  Nu vet jag inte vad du letar efter för ballonger men kolla med ballongdekorationer.se. De finns i Göteborg och kanske har vad du söker?

 • Ekenäsliv skriver:

  Stort Grattis i efterskott!!!

 • Lisen skriver:

  GRATTIS!!! Men, ÅH! VAD är det för tårta och var köper man i Gbg – recept ???

 • Stefan skriver:

  Edamame-bönor är så jävla gott!

 • Estela skriver:

  Grattis i efterskott. Kram

 • Maria Ekblad skriver:

  Vilken fin skrivbok på översta bilden. 🙂

 • ELECXON STUDIOS skriver:

  COUNTDOWN! Imorgon lanseras Sveriges mest vågade designstudio som med eklektiska visioner gör uppror mot den skandinaviska minimalismen. Låt dig inspireras av annat än den grafiska paletten, Dagg-vasen och svart-vita posters i överflöd! Förvänta er det oväntade – ELECXON STUDIOS är långt i från lagom!

 • Massor av grattis i efterskott Frida, hoppas du fick en fin dag! Gjorde ett jobb med Forsman & Bodenfors här uppe i Åre förra veckan och då kom vi in på dig. Bara positivt förstås. Kram 😉

 • Ann skriver:

  Stort Grattis i efterskott Frida!
  Bar Centro är urmysigt och har bästa kaffet i stan enligt mig 🙂
  Restaurang Bejing8 har jag inte provat men nu måste jag ju göra det 🙂
  Ha det fint,
  Ann

 • Anonym skriver:

  Grattis grattis!!
  Måste fråga vart den fantastiskt snygga anteckningsboken i bild 1 är ifrån? 🙂

 • Sara skriver:

  En fin kopp med rätt former förhöjer verkligen smaken av ett gott kaffe. Vill därför tipsa dig om dessa fina handgjorda muggar som är mina favoriter! https://www.hojdenliving.se/ethnic-keramikmugg

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.