Annons

Budgettips – hylla på hjul

Här ser ni mina två senaste investeringar till studion i Spinneriet. Vi har inget kök ännu, men äntligen en kyl (halleluja för mjölk i kaffet!) och en fin rullvagn för porslin, kaffemuggar, servetter och annat plock. SMEG-skåpet har jag köpt på Caesars Hem  här i närheten (inte budget, men bra service – tack för tålamodet med färgbytet snälla ni!) och rullvagnen fyndade jag från Ellos vårnyheter. Nej, nej det här inlägget är icke sponsrat – men vagnen är ett sådant kap att jag inte kan låta bli att visa. Dagens tips!

Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Fröken Fräken skriver:

  Har också spanat på den fina vagnen, men på Ellos hemsida sägs den kunna levereras först 20 juni, innan dess var det 25 maj tror jag (och det har nog gällt sedan jul typ..) Så hur har du burit dig åt för att lyckas beställa OCH få den levererad? Jag vill ju ha den nu eller i förrgår typ! ;-D

 • Frida skriver:

  Jag beställde min för några veckor sedan så jag nöp nog en av de sista då! Vilken tur. Men den är superfin så värd att vänta på.

 • Hannah skriver:

  Så fin!! Tack för tips.

 • Lina Kanstrup skriver:

  Det är nu man vill bränna av hundra "åhhhh"-anden" över allt det fina som spinneriet verkar bjuda på i sann Frida-anda. Kanske att jag är så fräck att jag bjuder in mig själv för rundtur under nästa Göteborgsvistelse – med eller utan mjölk i kaffet.
  Kraaaam!

 • Hanna skriver:

  Vilket finfint budgettips, och vilken urfin studio som växer fram där ute i spinneriet!!

 • Sofia skriver:

  Jahopp, och nu när du tipsat om denna så kommer mitt nästa planerade köp att dröja, då den kommer vara slut resten av året. Typiskt! 😉

 • Frida skriver:

  Lina: Klart du ska komma och hälsa på. När är du i krokarna nästa gång? Kram!

 • Lina Kanstrup skriver:

  Jag anländer till Göteborg redan på måndag! Är du ledig för påsk med familjen eller står kaffet varmt på Spinneriet?

 • Anna-Lena skriver:

  Jag blev också tokkär i rullvagnen så fort jag såg den och nu står den hemma hos oss i vardagsrummet. Verkligen bästa budgetfyndet den här våren!
  https://sevendays.vasabladet.fi/bloggar/annalena/nytt-sidobord

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.