Annons

Ny video – Häng med mig till Frankfurt och Ambiente 2015!

Nu har jag varit iväg på mässa igen och passade på att filma lite med mobilen eftersom det var uppskattat sist. Resmålet för den här gången? Tyskland, Messe Frankfurt och Ambiente 2015! Stillbildsrapport kommer, men i den här videon får ni ett snabbt smakprov av vad jag och Johanna Bradford har haft för oss de senaste dagarna. Vi har spanat in fina trendutställningar och montrar, vinkat till Frankfurts skyskrapor från hög höjd, ätit middag på ZenZakan Pan Asian Supper Club, kalasat på VaiVai och shoppat loss på Manufactum. Med mig hem i väskan har jag massor av inspiration, rekvisita och fina trycksaker. Håll i er – för nu går undan. Här har ni mina senaste 3 dygn, på mindre än 2 minuter!

Film: Trendenser.se – detta inlägg publiceras i samband med pressresa för Messe Frankfurt

Kommentarer

 • Sofia skriver:

  Mycket trevligt med filmklipp, men till nästa klipp önskar jag att det inte visas lika mycket rulltrappor och flygplatssekvenser, utan istället mer från mässan.
  Bra jobbat! 🙂

 • Frida skriver:

  Sofia: Tack! Det här var bara ett smakprov, stillbilder och mer redovisande rapport kommer när jag landat och packat upp.
  Frankfurtmässan är jättejättejätte stor (17 mil om man går alla gångar) så därför promenerar man på rullband och åker rulltrappa stora delar av tiden. Det var mest ett försök att illustrera detta för dem som aldrig varit där 😉

 • Joanna skriver:

  Hej Frida, jag undrar, lamporna som finns med på en liten snutt i filmen (tre glaspendlar som hänger i olika höjder) vet du var dessa är ifrån?
  Vore mycket tacksam för svar!
  Ha en underbar dag!
  Med vänlig hälsning,
  Joanna

 • Frida skriver:

  Hej Joanna: De kommer från Normann Copenhagen och heter Amp Lamp. Finns i olika storlekar/former samt även med rökfärgat glas!
  https://www.normann-copenhagen.com/products/amp-lamp-large?v=502118

 • Josefin skriver:

  Snyggt jobbat, jättebra sätt att visa resa och utställning på, väldigt inspirerande klipp från mässan med ?

 • Anonym skriver:

  Du har inte tips på inredning till företag? 🙂

 • Anders skriver:

  Cool video och härlig musik. Verkar ha funnits mycket att inspireras av!

 • Anonym skriver:

  Snyggt!

 • Petra skriver:

  Så himla trevligt och snyggt klipp. Kul att få följa med till Frankfurt

 • Monica A. skriver:

  Snygg video! Var också nyss på Messe Frankfurt fast då på Creative World & Paper World. Galet stort ju, hann inte med annat än att vara på mässan…

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.