Annons

Ny barnrumsfavorit

Jag får ofta önskemål om att jag borde bjuda på fler tips på fina och annorlunda inredningsdetaljer/presenter till barn. Här har ni ett! Den här söta sprallebjörnen i plywood fick jag nämligen själv av min vän Lene som bor i Danmark. Jag tyckte den var så himla söt, men upptäckte snart att den inte gick att köpa i Sverige. Så tidigare i höstas tipsade jag Miniroom.se att ta in den i sitt sortiment. Och nu, några månader senare… titta HÄR! Formgiven av Camilla Bjerre för Strups.
Foto: Frida Ramstedt Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Matilda skriver:

  Det är fina prylar som denna som till och med får mig att längta efter barn!

 • Pernilla Jansson skriver:

  SÅ HIMLA SÖT!

 • Louie skriver:

  Så söt! :3

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.