Annons

Budgettips och favoriter från Åhléns

Ni kanske minns mina bloggrelaterade nyårslöften? Inkluderat i punkt nio utmanar jag mig själv att ge fler realistiska inredningstips här på bloggen. Istället för att alltid välja den enkla vägen och fota mina inspirationsbilder i topprenoverade hus eller sekelskifteslägenheter tänkte jag bjuda på lite fler smarta idéer som kan appliceras i vanliga hem. Som det här till exempel. Enklaste sättet att piffa till köksbänken i ett vanligt ”hyresrättskök” med standardkakel, rostfri diskbänk och vita luckor? Köp ett gäng snygga skärbrädor i olika storlekar och luta dem mot väggen när de inte används som serveringsfat. Blanda gärna olika höjder och material för att mjuka upp det ”sterila” intrycket. Addera grönska och värme genom att göra små stilleben av färska kryddor, en snygg mortel och ett träfat. Genom att skapa ”öar” av saker istället för att sprida ut allt längs hela väggen blir intrycket mer harmoniskt. Det ni ser på bilden nedan är några nya budgetfavoriter som kommer in i butik på Åhléns nu i veckan. 
<stilleben_kok_inspiration_54d097012a6b224546e9b0d4.jpg>
På det här sättet kan du få in material som sten och trä – utan att kakla om eller byta bänkskiva. I samarbete med Åhléns ger jag dig som delar en liknande inspirationsbild via Instagram möjlighet att vinna ett presentkort på 500 kr i deras butiker. Fota något från Åhléns inredningskollektion hemma hos dig och posta med #åhlenshosmig så är du med och tävlar. De väljer ut två vinnare varje vecka t o m 1/3 2015!
<ahlens_fridas_val_low_res_1_v2_54d08d142a6b22447e226994.jpg>
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se presenteras i samarbete med Åhléns.se

Kommentarer

 • Hannah skriver:

  Superfina tips! Tackar och bockar!

 • Helena Lyth skriver:

  Vad underbart med budgettips. Det kan vi aldrig få för många av. Och jag håller med. Fina!
  Jag blev glatt överraskad av en liten burk jag hittade just på Åhlens. Fanns i tre storlekar och färger. Den gröna följde med hem.
  https://blogg.skonahem.com/hemmamedhelena/2015/01/20/dar-rok-tonsillerna-och-unnar-mig-en-snygg-burk/
  Ha en fortsatt fin dag!

 • Anette skriver:

  Men vad snygga skärbrädor och sådana har jag varit ute efter länge! Tack för tipset 🙂

 • Lina skriver:

  Bra tips!!

 • Ingrid skriver:

  Hej, marmor i all ära men de snyggaste skärbrädorna jag sett finns på Formaregruppen i Malmö.De är i trä med flera olika träslag infällda. Kan tycka att det behövs lite träinslag för att piffa till i allt vitt!

 • Erik skriver:

  En liten rättelse Frida: Hashtagen är #åhlenshosmig Inget é alltså! 🙂

 • Anonym skriver:

  Tycker verkligen att det finns massor med fint på Åhléns. Härlig tävling, någon sådan bild lär man ju kunna få till 🙂

 • Johanna Bradford skriver:

  Morteln är såå fin!

 • Camilla skriver:

  Fina bilder och kul med lite egna foton. Det är väldigt många bloggar som tuggar samma sak. Heja dig Frida 🙂

 • Estela skriver:

  <3 Åhlens

 • Alexandra skriver:

  Bra tips! Jättefina!!

 • Mathilda skriver:

  Vad fin blogg du har, ta gärna en titt på min:) missthildis.blogg.se
  SFS’?

 • Jenny skriver:

  Hej! Någon som vill tipsa om inredningsbutiker i Göteborg som man absokut inte får missa (utöver Artilleriet)? Ska dit i helgen och behöver lite inspiration!

 • Hanna skriver:

  så snyggt!

 • simon skriver:

  Marmor kan verkligen liva upp det mesta!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.