Annons

ANNONS: Budgettips och favorit från Åhléns

Den här fina porslinsburken med relief har jag köpt på Åhléns för ett par månader sedan. Men. Jag har lagt locket åt sidan och använder den som vas istället. Perfekt behållare för grönskande kvistar och eucalyptus på soffbordet! Burken heter Gimo och finns i flera färger / höjder. Priset för den här storleken ligger på 199 kr. Burken finns fortfarande att köpa så det får bli veckans budgettips!
När Åhléns bad mig välja ut mina favoriter från deras vårsortiment var vasen en given grej på min lista. Den matchar också snyggt med de nya grafiska kuddarna Way som de har klubberbjudande på just nu. Superfina! Ni har väl inte glömt att ni kan vara med och tävla om ett presentkort värt 500 kr hos Åhléns om ni fotar en inredningsprodukt från deras sortiment och postar bilden på Instagram med #åhlenshosmig De väljer ut två vinnare varje vecka t o m 1/3 2015. Lycka till!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se presenteras i samarbete med Åhlens

Kommentarer

 • SvenskHiphop skriver:

  Det där såg fantastiskt ut 😀 var har du köpt kuddarna?

 • Ulrika skriver:

  Nä nu börjar det bli väl sponsor-kladdig läsning här. Tack och hej från mig!

 • Frida skriver:

  Hej Ulrika: Som du ser är det ett tydligt och sponsormärlt samarbete med Åhléns (även om tipset om vasen är min egen idé). Det är tråkigt att du inte vill läsa bloggen men eftersom jag inte har något jobb vid sidan av bloggen utan skriver på heltid för er som får ta del av mina spaningar och tips alldeles gratis så måste intäkterna komma någon annanstans ifrån. Jag föredrar ärliga samarbeten före smygreklam och då blir det sådana här inlägg då och då. Det betyder ju dock inte att jag inte står för tipsen jag bjuder på eller att de bilder jag visar inte faller inom ramen för min personliga smak, men jag hymlar inte med mina samarbeten till skillnad från många andra i den här branschen. Hoppas du förstår det!

 • Martin skriver:

  Jag håller med Svensk Hip Hop här ovan. Det ser fantastiskt ut! Älskar dessutom tipset med att "välja" bort locket och få en vacker vas på köpet.
  Behöver jag ens nämna att Ulrikas kommentar är fullständigt onödig och oinsatt?
  Jag skulle ju kunna skriva några rader om det om nu någon vill läsa men fokuserar hellre på det positiva och att hylla den som hyllas bör: Frida!

 • Anna skriver:

  Jag är jätteglad att jag hittat denna blogg innan min flytt ?

 • Ulrika skriver:

  Jag förstår dig Frida! Å instämmer till fullo att du alltid har varit tydlig med avsändaren. Bara det att jag läst i så många år och saknar den "den gamla Frida". Jag fastnade för den kreativa Husmusens vinklar helt enkelt. Förlåt att jag skrev det här – trodde faktiskt att du godkände dina kommentarer innan. Den var riktad mer till dig än till någon annan. Om du vill får du ta bort min kommentar. Onödigt att starta en diskussion som inte behöver hållas. Sorry! Å tack än en gång!

 • Du är en sann förebild när det gäller att blogga "enligt konstens alla regler" och din inspiration är i en klass helt för sig själv!
  Det här var verkligen hur fint som helst och jag tror minsann att jag ska ta mig en närmre titt på den där burken/vasen imorgon på ett Åhléns nära mig 🙂
  STOR kram Anette/Inredningshjälpen

 • Frida skriver:

  Tack Ulrika, det är ingen fara på taket! Jag har inget emot kritik – jag ville bara förklara hur jag resonerar i just sådana här sammanhang. Jag måste också säga att jag uppskattar din raka feedback i ditt svar till mig dvs att du saknar "den kreativa Husmusen". Men vet du vad, jag har faktiskt öronmärkt en hel del tid under kommande 4 veckor för att göra och fota fler DIY-tips och kreativa idéer i nya studion – så du kanske får ge mig en chans ändå framöver 😉 Hoppas verkligen du fortsätter läsa!

 • Estela skriver:

  <3 Åhlens

 • Majja skriver:

  Vilken affär tycker du har bäst inredning?

 • Anonym skriver:

  Håller med; fin som vas! ?

 • natalie skriver:

  oj wow, så fint!

 • Haga 26 skriver:

  Riktigt snygg som vas.Får spana in den nästa gång jag är på Åhlens.Tackar för tipset 🙂

 • Johanna Eriksson skriver:

  Åhlens är verkligen duktiga på att göra prisvärd inredning, tycker att de bara blir bättre och bättre. Jag vann ett presentkort hos Alcro i julkalendern men det har inte dykt upp än.. tänkte bara se så det inte har blivit något fel 🙂 Kram

 • Camilla skriver:

  Snyggt snyggt! Vid första anblick trodde jag kuddarna var från Chhatwal & Jonsson.

 • Netti skriver:

  Åh dessa kuddfodral vill jag verkligen ha och om jag inte hade kikat in här så hade jag missat dem. Perfekt att åhlens har klubberbjudanden just nu :-).

 • Fidan & Divine skriver:

  Fin blogg du har!
  Klicka gärna hos oss♥
  https://twiiniiz.blogg.se/

 • Emma skriver:

  Åh vad snygga kuddar =)

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.