Annons

Mitt senaste köp

Jag avrundar en hektisk vecka med en närbild på mitt senaste köp. Radarparet Agaton och Ulins fina Colorful. Sanningen är dock att jag beställde boken före jul, men jag har inte gläntat på omslaget förrän idag. Tack snälla för dedikationen Lotta! Ikväll ska jag inviga den HÄR, lägga mig raklång i fårskinnet och läsa ikapp såväl inplastade tidning(shög)ar som oöppnade inspirationsböcker. Det är något jag verkligen har sett fram emot. En riktigt skön helg önskar jag er!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • KikkiSandström skriver:

  Intressant. Säkert härlig att få inspiration ur. Vi kan inte bara ge inspiration, vi måste få också!

 • Åh allt lite avis på båda!! Njut för oss alla designnördar! 🙂

 • Anna skriver:

  Trevlig helg till dig med!

 • Christine skriver:

  Nämen, vilken Rolig fåtölj/stol/jag vet inte riktigt vad jag skall kalla den 🙂 Så härlig…gillar när möbler liksom trotsar konventionerna lite och tar ut svängarna. 🙂 En sak att älska…:-) Blir glad när jag ser den…!
  Kram !

 • Ina skriver:

  Jag ser gärna en bild på hur man ligger raklång i fårskinnet 😉 Fin blogg!

 • Dra mig baklänges! Flagline chair är min absoluta drömmöbel och kanske något av det vackraste som tillverkats i möbelväg. Om du har möjlighet kan jag tipsa om ett besök på PP möblers fabrik. Jag var där för ett par år sedan och det är otroligt fascinerande att se hantverket bakom möblerna. Alla som ojar sig över att hantverksmässigt tillverkade designmöbler är dyra borde få se det hantverk och arbete som ligger bakom möbeln. PP möbler ligger insprängt mitt i ett villaområde, vilket i sig också är helt fascinerande eftersom det aldrig skulle förekomma i Sverige. Hoppas att du satt fint i den vackra dansken!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.