Annons

Memory för designnördar

Jag fick Wegners jubileumsmemory av min svägerska i julklapp och tycker det är en så himla fin idé att man låtit göra sällskapsspel av hans samlade verk. Inte bara för att Hans Wegner är en av mina favoritformgivare genom historien, utan för att det verkligen illustrerar hans produktiva karriär och gör en designskatt ”tillgänglig” för fler än dem som har råd att köpa möblerna. Memoryt kostar 250 kr och kan beställas HÄR. Till rätt person kan det ju vara en betydligt roligare värdinnegåva än blommor eller en flaska vin!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Mia skriver:

  Ja eller till värden..:)Tips: Tävla hos min vän Pernilla med fina bloggen Inredning&guldkant.

 • Anette Starby skriver:

  Jag hade också föredragit denna memory än blommor eller vin :-). Kul sällskapsspel!

 • Jämtlandshanna skriver:

  Lite skillnad på detta jämfört med det Bamse memory jag får "spela" med dottern 😉
  Kram

 • Sanna skriver:

  Ärligt talat, vem plockar fram ett memory på fredagskvällen och kör ett parti? Helt onödig present och jag tackar hellre ja till vin och blommor… "designskatt tillgänglig för fler än dem som har råd att köpa möblerna" På allvar???

 • Lina skriver:

  Vilken rolig idé! Jag skulle inte tacka nej till det (även om jag förmodligen bara skulle få spela partier med mina närmsta tjejkompisar som är lika designintresserade som jag 🙂

 • Marja skriver:

  Haha, håller med Sanna. Vem i vuxen ålder spelar Memory (annat än med sina barn) och titta på bilder på designmöbler… Ja, nån tjänar ju pengar för ohemult dyrt var det också. Tar blommor eller en flaska vin hellre, every time!

 • Linda skriver:

  Hej. Vad är det för grå skiva som spelet ligger på? Letar ny bänkskiva till köket. Kanske denna passar till det?! =)

 • Nathalie skriver:

  Jättefin idé! Jag skulle själv bli superglad. Inte för att jag skulle spela med dem, men man kan ju rama in eller sätta upp ett par favoriter någonstans.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.