Annons

Kajsa Cramer till Spinneriet

Visste ni att keramikern Kajsa Cramer har flyttat in i Spinneriet. Från och med 1 januari har hon sin studio våningen ovanför mig. Hurra! Här ser du ett exempel på hennes fina och karaktäristiska vaser. Sköra och skira och utomordentligt vackra. Extra snygga tycker jag att de blir när får bryta av mot ett slitet träbord elller som här, en bordsskiva i betong. Bilden har jag lånat från Pella och Maries visningshus för JM på Skögshöjden. Ljusstaken heter Lovatt och kommer från J.levau shop. Love it!
Foto: Kristofer Johnsson Styling: Pella Hedeby och Marie Ramse 

Kategorier:

Kommentarer

 • Jämtlandshanna skriver:

  Å vilken fin vas, gillar särskilt kanten!
  Kramar

 • Anonym skriver:

  Fin blogg du har! 🙂

 • Anette skriver:

  Vasen är jättefin 🙂

 • amanda skriver:

  HEJ!
  Nu är jag äntligen igång med en ny blogg på blogg.se!
  Jag hoppas att mina gamla läsare men även nya hittar till mig.
  (Därav dessa jobbiga kommentarer)
  Tipsandstuff bloggen är som den låter, en himla massa tips på hur du förbättrar och har kul i din vardag.
  Allt ifrån smink&Stil till hur du gör egna bokmärken!
  Inte allt för mycket text att läsa! 🙂
  Hoppas att vi ses!

 • Modevärlden skriver:

  Ahh älskar stolen, den är sååå fin!!!
  Missa inte http://www.modevarlden.se idag där jag tipsar och den bästa inredningen i butik just nu.
  Kram Johanna

 • Sanna skriver:

  Nej jag kände inte till henne alls.. Så kunnig är jag i keramikernas värld. Men hey, reklam galore!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.