Annons

Instamoments

Jag har äntligen tagit itu med min trasiga iPhone, vilket ni som följer mig på instagram säkert har märkt. Min aktivitetsnivå där har nämligen ökat, markant. Nu har jag tömt minneskortet och bjuder på några ögonblicksbilder från veckan som gått. En vecka som för övrigt rivstartade på ett väldigt obehagligt sätt. Vi väcktes kl 04.00 i måndags av att husets inbrottslarm gick igång och jag fick ringa mitt livs första nödsamtal till 112. Polisen var här på tre minuter och det visade sig vara… ett åsknedslag. Men ändå. Jag tror det dröjde tills sent på fredag eftermiddag innan min kaninpuls gick ned. Och då varvades den upp igen, MEN av helt andra och betydligt mer positiva skäl. Här har ni min instalately!
1) Den här veckan har jag hälsat på vår huvudstad. Hello Stockholm! 2) …och good Mornington! Det HÄR hotellet har blivit mitt ”home away from home” när det vankas mässor i Stockholm. Tack för uppgraderingen Linda! 3) Förutom Formex hann jag med charkbricka och branschskvaller till middag 4) Liksom ett jobbmöte och en lunch på Sannas. 5) Veckans mest ”lajkade” instagrambild i mitt flöde kräver en förklaring. Stackars Acne har blivit helt nerringda. Piers Tassel Bag finns inte i butik längre! Jag har letat efter mitt exemplar länge och köpte den till slut av Sara som inte hade användning för sin. 6) Jag har ju listat mina 10 bloggrelaterade nyårslöften redan, men ett privat dito är att bli mer händig, handlingskraftig och oberoende av karlar i mina byggprojekt. Första prövningen på det temat resulterade i en svettig tur till Bygg Max drive-in och självplocksavdelning. 7) Där införskaffades material till projekt receptionsdisk på Spinneriet. Ett NORDEN avlastningsbord från IKEA fick utgöra stommen. 8) Sedan sågade jag (själv) till och klädde in möbeln i MDF-skivor. Och titta! Ihopsnickrat av undertecknad med lyckobubbel i venerna och pur stolthet som följd. Nu ska det bara slipas och målas. 9) Sist men inte minst nämnde jag ju att veckan både började och avslutades med kaninpuls. Jag fick nämligen ett oväntat MMS av min frilanskollega Charlotte Frey Svidén igår eftermiddag. Hon tipsade om ett reafynd som det stod mitt namn på. Och jag slog till, direkt. En present från mig till mig. Tack för 10 års hårt och målmedvetet arbete Frida! 

Kategorier:

Kommentarer

 • Martin skriver:

  Frida,
  Du är bäst.
  Hade egentligen kunnat sluta där men fyller på lite…
  Klart som korvspad att du klarar snickrandet själv. Disken ser alldeles strålande ut och du har gjort ett fantastiskt jobb. Man måste bara våga göra saker. Man växer med uppgiften etc etc. Det jag är mest imponerad över, som inte syns i bild, är alla hurtsar. Grymt jobbat!
  Har bara en fråga inför kommande kalas, håller receptionsdisken att dansas på?
  Kram!
  /m

 • Marianne skriver:

  Wegner! Grattis! 🙂

 • Amanda skriver:

  HEJ!
  Nu har jag äntligen kommit igång med en ny blogg på blogg.se. Jag hoppas att både nya läsare och ni som följt mina gamla bloggar hittar till mig.
  Tipsandstuff bloggen är som den låter, massor med härliga tips och tricks men också om min vardag!
  Hoppas vi ses!

 • PIAZZAN skriver:

  åh det där måste kännas superbra med disken och det ser ut att bli jättebra .. …att göra nya saker blir man väldigt lycklig av 🙂 / Lycka till med fortsätttningen ./ Pernilla

 • Hannah skriver:

  Vilken present ? om jag ser rätt….

 • tommy skriver:

  fina bilder =)

 • Anemonia skriver:

  Jag vet inte om du läser kommentarer till tidigare inlägg, frågar därför här så du säkert ser min fråga. I adventskalendern den 16/12 fick jag uppfattningen att det skulle utlottas 3 kit, alltså 3 vinnare. Stämmer det eller är det jag som missuppfattat det hela? Tacksam för svar!

 • Nicklas skriver:

  Så mycket fint, och vilka bilder! 🙂

 • Göran skriver:

  Oj fanns där fler på rea 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.