Annons

Instamoments

Minneskortet i kameran består mest av bilder jag inte får visa än (kampanjen jag jobbat med de senaste dagarna går nämligen inte live förrän i februari) så jag har vittjat mobilkamerans album istället och bjuder på några andra ögonblick från veckan som gått. När jag tänker på den är ”hårt arbete” min spontana rubrik, men när jag lägger bildpusslet så slår det mig. Jag har hunnit med en hel del annat också. Ett par veckor in på 2015 och det märks redan. Jag tror jag börjar närma mig någonslags ”work life balance”, banne mig! 
1) Veckans roligaste leverans till Spinneriet. Två helpallar från Menu! 2) Och veckans köp. Jo. Jag fick tag på den till slut. Serge Mouilles golvlampa, snart i en studio nära mig! 3) Nu kanske några tänker att jag blivit en ”märkessnobb”, men neh. Finaste skrivbordslamporna tycker jag faktiskt att man hittar på IKEA! För 79 kr stycket. Monterade upp en hel skog av dem under veckan som gick. 4) Jag får ofta höra är att jag är så ”färglös”. Och jo, det stämmer nog. Men inte när det kommer till mat. När jag ansvarar för ”mötesfikat” till kontoret är det andra bullar som gäller. Färgglatt och färskpressat är nämligen två mycket viktiga urvalskriterier. 5) Varför då? Återfuktning och antioxidanter. I vår satsar jag på Yoga för att jag ska orka SUP:a mer i sommar. 6) Det fina träningslinnet med roliga ryggdetaljer köpte jag på Åhléns i veckan. Tipstack till min kompis Emma! 7) På tal om hälsa, gillar ni RAW-food måste ni testa @beritochelvy som öppnat i Kungsbacka 8) …och gillar ni SPA kan jag rekommendera St Jörgen utanför Göteborg. Det var faktiskt när jag simmade i deras pool som jag kom på namnet Trendenser en gång i tiden. Självklart återvände jag dit när det var dags att fila på min varumärkesplattform i tisdags. 9) Jag avslutar med en bild på vinterns finaste belysning som jag och Max grejade tidigare idag. Snöbolls-ljuslyktor!

Kategorier:

Kommentarer

 • Estela skriver:

  Vilka härliga bilder. Må gott. 🙂

 • Åh, nu blev jag sååå sugen på SPA, det var fööör länge sedan sist, I NEAD IT och helst i Varberg :()
  Kram Anette/Inredningshjälpen

 • ullie skriver:

  jätte fina bilder

 • sandra skriver:

  Är det kontrasterna i bilden eller ser din rygg helt extremt muskulös ut? Är detta bara av yoga?

 • Ebba och Celia skriver:

  Hej! Sjukt fin blogg du har! Skulle va jätte roligt om du skulle vilja kolla in på våran blogg

 • Caroline skriver:

  Ja, Berit och Elva är jättegott. Brukar inte vara så intresserad av raw fond och vegetarisk mat men åt deras portobello hamburgare häromdagen och blev helt såld!

 • Frida skriver:

  Tack Sandra! Det är nog en kombination av snällt instagramfilter och bonusresultat efter två års bärande/jagande av liten sprallig onge 🙂

 • Petra skriver:

  Underbart att känna balansen i livet. Trevlig söndag Frida!

 • KikkiSandström skriver:

  Älskar ditt bildpussel. Ger inspiration av alla slag. Det lixom rycker och drar i kroppen och knoppen för att starta upp nåt nytt.

 • Majja skriver:

  Helt fantastiska bilder som vanlig! Som läsare är det ibland svårt att förstå hur mycket hårt arbete som ligger bakom allt. Det ser bara så vackert och härligt ut alltihop, helst när du står på huvudet som om du aldrig gjort annat. En annan kämpar fortfarande med "hunden"! Tack för all inspiration 🙂

 • Jämtlandshanna skriver:

  Härligt med balans! 🙂 Eller så är det så att man inte hinner fota när man jobbar. 😉
  Kramar

 • Emma - By Emma skriver:

  Så härliga bilder Frida! Och vad roligt att du gillade linnet.
  Kramar
  Emma

 • Maria skriver:

  Vilken rygg! Och vilka axlar!

 • Aniika skriver:

  Värsta yogaproffset ju. Imponerad, och inspirerad!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.