Annons

Helg!

Jag blev så glad när jag vaknade imorse och det snöade ute. Hoppas, hoppas att det får ligga kvar och att vi får en lika fin helg som förra veckan. Jag bjuder på några bilder från vår sedvanliga söndagspromenad i skogen bakom huset. Den här gången blev det en ovanligt knarrig sådan. Med pulkaåkning istället för vagn och vinterpicnic med varm choklad istället för kaffe i termosen. Och ljuset. Det var magiskt. 
Det här är kärlek för en Norrlänning i exil. Jag håller tummarna att ”Café Kungsbackaskogen”, som vi kallar den lilla fikaplatsen vid Näckrosdammen är ledig imorgon – inlägget till trots. 
Jag har inte så mycket inredningsrelaterat att bjuda på här, men den fina ullpläden som har hängt med i ett par år kommer från Skargaarden om någon undrar. Jag älskar lädertrimningen på kanterna. Snygg att lägga på sittunderlaget! Nä. Nu tar vi helg, Och en riktigt härlig sådan hoppas jag!
Foto: Niklas och Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Lisa S skriver:

  Oj så vackert! Trevlig helg. Kram Lisa S

 • Hanna skriver:

  Så härligt, kombinationen snö och solsken är svårslagen må jag säga! Trevlig helg!

 • Hannah skriver:

  Det enkla är det bästa. Trevlig helg till dig med!

 • Åh, Winter Wonderland, det har vi inte sett skymten av här nere i Malmö…
  Önskar dig en riktigt härlig helg och hoppas vi ses i Stockholm för en kram!
  Inredningshjälpen/Anette

 • biggeros skriver:

  Så härliga vinterbilder÷)

 • Magdalena Berger skriver:

  Hej Frida!
  Jag har tänkt så mycket på saker du sagt och råd du har givit på Blogg.se och i artiklar. Jag tycker din blogg är så tilltalande och fin och du fascinerar mig med din målmedvetenhet och hur du långsamt byggde upp Trendenser för många år sen. Jag är 52 år och har inga bloggarvänner. Mina vänner stöttar mig men de läser inte bloggar. Jag kan därför inte stöta och blöta och diskutera med dem för att kunna utveckla min blogg. Sponsorer kontaktar mig för de anser jag är seriös men jag har kommit till en återvändsgränd. Jag skulle så gärna vilja få växla ett par ord med dig. Du når mig på [email protected] så ska jag förklara exakt. Det vore så fint om du kunde ta dig tid. Hjärtliga hälsningar Magdalena Berger

 • Jämtlandshanna skriver:

  Vilka vackra bilder! 🙂 snacka om kärlek
  Kramar från en annan norrlänning i exil 😉

 • Magdalena Berger skriver:

  Jag vill också hålla med övriga om att det är fantastiska vinterbilder. Såå fina!

 • Frida skriver:

  Självklart Magdalena, jag mailar dig!

 • G I N A ~ skriver:

  Underbara bilder! 🙂

 • KikkiSandström skriver:

  Hälsningar från en Norrlänning, närmare bestämt Norrbottning som inte är i exil. Här har vi fått ca 50 cm snö senaste dagarna. Men snöskottning är ju bra träning och man får andas. Läs gärna om hur viktig andningstekniken är för god syresättning https://kikkisandstrom.se/effektiv-andning och bloggat om andningsteknik https://kikkisandstrom.se/category/effektiv-andning

 • Annette skriver:

  Jättefina bilder 😀
  kika gärna in hos mig.
  https://nouw.com/Nettan

 • Malin Stoltz skriver:

  Vilken sagolik miljö! Underbart fint fångat på bilderna. Hoppas ni haft en härlig helg. Kram!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.