Annons

ANNONS: Budgettips och en IKEA-favorit

Jag får ofta önskemål om att jag ska dela med mig av mina bästa budgettips och idag hittar ni ett av dem på IKEA Livet Hemma. När de bad mig fota en av mina favoritprodukter från deras sortiment var valet inte särskilt svårt. Och faktiskt inte en möbel. Jag vet inte om ni har tänkt på det innan men IKEA Stockholm-serien har jättefina munblåsta glas (med tillhörande karaff) som är supersköna att dricka ur. Priset? 49 kr för två och 79 kr för karaffen. Ett kap! Läs mer och de fler bilder HÄR!
Foto: Frida Ramstedt, för IKEA Livet Hemma 

Kommentarer

 • Anette Starby skriver:

  Ikea har verkligen mycket fint till bra priser. Vilka fina glas med tillhörande karaff!

 • Benita skriver:

  Fina! Hur är kannan att hälla ur? Jag hade en med liknande rak hög form med pyttepip en gång som liksom spillde en del vid sidan av hela tiden. Just i det fallet fick funktion komma före form och den rök.

 • Felicia W skriver:

  fantastisk fotograf!
  Försöker mig själv på lite "artistiskt lagda" bilder på min egna blogg men mest det dagliga livet haha
  Men om jag skulle kunna leva i den bilden skulle jag nog det

 • MiraKidvall skriver:

  Så snyggt! X

 • Nathalie skriver:

  Minns att du letade "sköna" glas förut. Tror vi tänker lika – att de ska vara tunna vilket gör det godare att dricka ur på något sätt?
  Ska kolla in de här 🙂

 • amanda skriver:

  HEJ!
  Nu är jag äntligen igång med en ny blogg på blogg.se!
  Jag hoppas att mina gamla läsare men även nya hittar till mig.
  (Därav dessa jobbiga kommentarer)
  Tipsandstuff bloggen är som den låter, en himla massa tips på hur du förbättrar och har kul i din vardag.
  Allt ifrån smink&Stil till hur du gör egna bokmärken!
  Inte allt för mycket text att läsa! 🙂
  Hoppas att vi ses!

 • Anhavi skriver:

  Snyggt!
  Tycker IKEA får till mer och mer snyggt som inte är möbler – just på kök har det varit väldigt samma-samma länge men som sagt – det tar sig!
  Ovan är ju skitnygga, både glas och karaff. Synd att samlingen hemma inte på något sätt har utrymme för ytterligare en… 🙂

 • Nicklas skriver:

  Snygga! Håller med tidigare, IKEA får in mer och mer i sitt sortiment som är så läckert. Både inredningsdetaljer, husgeråd och möbler! 😀

 • Anonym skriver:

  Tummen upp! Vad snygga de ser ut!

 • Anonym skriver:

  Sjukt snygg karaff!
  Har glasen, men såg inte karaffen när jag handlade på Ikea. Toppen, nästa inköp! 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.