Annons

Mitt senaste köp

Bästa knepet när man har en liten klåfingrig typ därhemma som vill pilla och greja på allt inom räckhåll? ”Museiboxar” i plexi. Den här köpte jag på Artilleriet igår, och den kommer från NoMess Copenhagen. Har letat som en galning efter HAY’s minsta modell men den har varit slutsåld överallt. Som tröst är denna lite smäckrare i kanterna och har en enklare öppning i fronten. Och visst är det kanske lite dubbelt eftersom jag skrev om plastbantning av hemmet så sent som igår – men den här lådan ska vi ju varken äta med, eller sova i. Jag försöker foka på det som är närmst kroppen till att börja med. Konstverken i boxen har jag fått av Lisa Hammar Posse. Hennes Raku dolls finns också att köpa på Artilleriet. Dagens tips!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Allt som ryms på den bilden är ju hur fint som helst
  och jättebra tips!
  Kram Anette/Inredningshjälpen

 • Anonym skriver:

  Kul med Lisa Hammar Posses huvuden! De är ju grymt fina. Vi har två själva! Sen är det ju ganska tur att man är bästa kompis med henne också!! Hoppas många fler får upp ögonen för henne och hennes huvuden nu!
  Ulrik

 • Isabelle skriver:

  Vilken fin blogg du har, speciellt designen.Har du gjort din själv? kram
  + du var sjukt fin!

 • Amanda skriver:

  Vilken riktigt bra blogg med väldigt snygg design.:) kram

 • emilie skriver:

  Är glaskrukan en svensk tenn?

 • Ulrika Bratt skriver:

  En vän till mig har öppnat en tillfällig pop up butik i Kungsbacka, Magasinsgatan 12 ,där alla pengar går till Barncancerfonden. En hyllning till Nils 11år som gick bort i cancer i våras.
  Där finns Hays plexiglas hyllor samt tavlor för halva priset!
  Olsson o Jensen, Ståhl, Artilleriet, Tine K, Odd Birds, Watt o Veke, Cute Mockasin mfl har skänkt varor.

 • Lisa S skriver:

  Så kul att du hittade den när du inte hittade Hays!! Denna var ju jättfin!! Kram Lisa S

 • Maggan skriver:

  Har för mig att Habitat i Sthlm har plexilådor mkt billigare. En fråga, kan du dra av inköp av div inredningsgrejor i din firma? Eller blir du sponsrad eftersom du alltid uppger var du köpt grejerna och till och med länkar till inköpssidor?

 • Frida skriver:

  Maggan: Jag kan självklart inte dra av mina privata inköp på firman. Den här boxen är betald med mitt eget VISA-kort. Du får gärna komma hem hit och kika på kvittot 🙂 Anledningen till att jag länkar till att boxen finns på Artilleriet (men också i en annan webbshop det ser du om du följer båda länkarna) är ju för att berätta vart man kan köpa en liknande produkt då jag i 99 fall av 100 får just den följdfrågan efter ett inlägg där jag tipsar om något från mitt eget hem.

 • Karin skriver:

  älskar din blogg! Vill gärna tipsa dig om att ge din monsterna lite vatten, den ser lite ledsen ut. Trevlig helg!

 • Frida skriver:

  Lisa: Visst var det tur. Du om någon vet ju att jag sanningsenligt sökt efter denna grej land och rike runt 🙂 Tack för hjälpen och tipsen om butiken i Skanör. Kram!

 • Frida skriver:

  Karin: Tack, när du säger det så var det nog ett tag sen den fick dricka. Ska ordna det pronto! Uppmärksamt av dig 🙂

 • Frida skriver:

  Emilie: Yes, det är en Hortus-kruka i klarglas från Svenskt Tenn (som vi fick i bröllopspresent när vi gifte oss).

 • Lisa S skriver:

  Jag ser det som en fantastisk service att du skriver o länkar till var du köpt det! Jag blir alltid inspirerad av dina fina bilder o vill såklart veta mer! Precis som när man läser inredningstidningar! Blev själv sugen på en sån plexibox o ett huvud!! Kram Lisa S

 • Anonym skriver:

  Ok! Jag tänkte annars att du var en lyllos och att det kanske skulle gå att dra av. Som frilansskribent drar jag ju av div tidningar och böcker.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.