Annons

Instaweek v 52

Nu har vi vinkat hejdå till Umeå, vilket alltid känns lite sorgligt för mig som Norrlänning i exil. Men vilken fin vecka vi fick däruppe ändå. Mängder med snö och klar, vinterkall luft. Dessutom fick vi vara friska och pigga allihopa, vilket är bättre än de bästa av julklappar eftersom min familj där uppe drabbats av tråkiga sjukdomar under hösten. Jag tackar och bockar för ett härligt jullov i Norrland och bjuder på ett samlingssvep av veckans mobilbilder. Hoppas att ni också har haft en skön ledighet!
1) Umeå i vinterskrud. 2) Mina föräldrar bor alldeles intill Gammliaskogen och Hagaparken. 3) Där spenderades en och annan timme i minusgrader 4) …körandes skrana med Max och småkusinerna. Om och om igen. 5) From Norrland with ♥ Mina stickade vantar från Heart of Lovikka användes flitigt under veckan. 6) I år fokuserade vi mest på julklappar till de små, men ett litet vitt paket med röda snören låg och väntade på mig. Vad som var i det får jag visa vid tillfälle. 7) Min mamma klär alltid granen med de här. Bertil Valliens kristallornament från Boda, som gjordes på 60-talet. Jag budar så fort jag springer på dem på nätauktionerna. Har du några att sälja är jag spekulant! 8) Back in business, i alla fall för ett par dagar. Porten till mitt kontor i Victoriapassagen, Göteborg. Inte illa det heller. Västkusten bjuder ju på snöflister 9) … och jag peppar mig själv med pepparkakor. Idag väntar bokföringsrace. God fortsättning!

Kategorier:

Kommentarer

 • tinajo skriver:

  Härliga bilder! 🙂

 • Anonym skriver:

  Så vettigt av dig att ta bloggledigt över jul. Respect!

 • Vilken härlig jul ni ser ut att ha haft, härligt!
  God Fortsättning Frida och snart nog Gott Nytt
  Inredningsår 2015!!!
  Kram Anette/Inredningshjälpen

 • Lena skriver:

  fina bilder

 • Estela skriver:

  Vackra bilder, och god fortsättning Frida. Hoppas att 2015 blir en toppen år.
  Kram

 • Nina skriver:

  Allt ser så mysigt ut. T.o.m. bokföringsstunden. 🙂 Gott nytt år!

 • Pernilla Jansson skriver:

  Wow, vackert!! Håller med dig om att friska hade varit fint. Själv undrar jag om den här månaden är något slags skämt. Magsjuka 2 ggr (!!!) och så en hostig snorig mini på det. Ha det fint!

 • Fru Minimalist skriver:

  Åh, kristallornament från Boda har även vi i granen hos mina föräldrar! De är verkligen vackra när de glittrar i julgransljusen. Om jag känner min mor rätt är de tyvärr inte till salu, men jag ska höra efter. 😉

 • Anonym skriver:

  så mysigt !

 • Caroline skriver:

  Hej!
  Jag har några sådana glashängen att sälja dig om du fortfarande är intresserad. Min famij är från glasriket 🙂 Kan jag skicka bilder på de jag har till din mail?
  mvh
  Caroline

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.