Annons

Instaweek

Den här veckan startade skit. Jag fick ett mastodontstort stenskott på min Kuga på väg in till Göteborg i måndags och blev tvungen att byta hela vindrutan. Jättekul extra ut-/uppgift när man redan har fullbokad slutspurtsvecka inför jul. Not so much. Men nu är det löst. Stort tack till Ford som kunde hjälpa mig rekordsnabbt. Annars då? Jag har fortsatt bygga studio med Martin (tack Hanna för att jag får låna honom lite), jag har betat av deadlines och gett mig själv en tidig julklapp. Bland annat. Nu har jag tömt mobilen och mina Instagram-konton på bilder igen, här har ni min ”instaweek” från v 51!
1) Först måste jag dementera ryktet att jag skulle ha klippt av håret. Det måste vara vinkeln här bara, jag har fortfarande kvar mina längder! 2) Studioväggarna är på plats. I veckan rev jag av tre premiärplåtningar i det här hörnet. 3) Pausfika hos Spinneriet-grannarna Östling & Schedin. Älskar deras marmorfat med trä. 4) I fredags köpte jag 21 (!) löpmeter hyllplan och 36 (!!) konsoler. Inspiererad av den HÄR Pinterestbilden ska det nu byggas hyllvägg i kontorsdelen. 5) Och på tal om Pinterest. Santa came early this year. Jag blev besatt av Célines Trio Bag efter att ha pinnat den på bild så jag gav mig sjutton på att hitta ett eget ex. Slutsåld förvisso, men skam den som ger sig. Titta! Årets julklapp to self. 6) Kan. Inte. Få. Nog. Av. Ljuset. Studiofönsterna är helt magiskt fina när solen vill vara med och leka. Nu längtar jag till våren… 7) Av flera anledningar. Det finns mycket värt att fira inför nästa år så tack Grönstedts för bubbelbudet! 8) Annars firas det ganska anspråkslöst hemma hos oss. Inga prettomatbilder här inte. Cyrano-pizza direkt ur kartongen och sista avsnitten av MadMen på Netflix. Det är lyx och vila för mig! Imorgon väntar adventsfirande och slutjobb innan jag tänker göra som… 9) den här lilla tomten och ta jullov. Snart så.

Kategorier:

Kommentarer

 • Nina skriver:

  Inspirerande summering! 🙂 Vilket himmelrike du har next-door till din studio! God jul Frida! På Umeås breddgarder är det snö som du önskade!

 • Bodil skriver:

  Men huuur lyckades du få tag på trion? Som jag försökt. (Hittade i Danmark men de skickade inte.) Grattis i vilket fall till en micket micket snigg väska.

 • Johanna Hulander skriver:

  Vilket tempo du håller! Spinneriet ser så spännande ut… Passar på att önska dig en riktigt god och skön jul! Kram Johanna

 • Nog för att det var en attans massa fint i det där
  bildcollaget, men finast av allt är din lilla julnisse!
  Kram Anette

 • Joakim skriver:

  Jättefin inspiration :). God jul
  designinyanser.wordpress.com

 • Anonym skriver:

  Vilka mysiga julglimtar Frida!
  Glad fjärde advent!

 • Martin skriver:

  För tveksamma, oroade och petnoga läsare: Jag är inte Hanna.
  Hon är ganska mycket snyggare, ganska mycket bättre tapetdesigner och väldigt mycket större på instagram än vad jag är.
  Misströsta inte. Jag är jättebra på ost. Ost, vin och ord. Det kan jag. Kram!

 • Hejsan, klickar bara in för att önska dig en God Jul och ett Gott Nytt År i förtid! 😀 Kramisar Carro

 • Hanna skriver:

  Lånar så gärna ut maken, Frida! Verkar bli helt magiskt i Spinneriet, ser framemot att titta förbi! Ha en riktigt härlig jul! Kram / Hanna

 • Emma - By Emma skriver:

  Underbar vecka Frida. Och väskan! Underbar!
  Kramar

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.