Annons

Instaweek

Den här veckan fick ju en liten knasig start eftersom jag blev kvar i Umeå längre än planerat men en hel del har jag ju hunnit med, trots kraftigt ommöblerat schema och en avbokad Stockholmsresa samt uteblivet Residence-kalas som följd. Bland annat fick jag mig en rejäl inspirationsboost på Colour House seminarium Next Trend, och så har jag fyllt skissblocket med idéer för ett kommande fotostudiobygge. Vi tar en titt i mitt mobilkamerarkiv från veckan som gått!
1) I torsdags smällde det. Göteborgsbaserade Colour House event på Clarion Post samlade några av landets mest inflytelserika designers, inköpare och stylister för fyra internationella seminarier om kommande trender för SS16. 2) Och där avslöjades även nästa års färg enligt Pantone. Nämligen vinröda Marsala om någon missat detta. 3) Själv passade jag på att bläddra i de tjocka trendböckerna för kommande säsonger. Mer om det i ett senare inlägg. 4) Annars har jag vittjat bygghandeln på jakt efter diverse rekvisita till ett jobb. Fastnade bland annat för detta galet snygga geometriska kakel på Hornbach… Dagens tips! 5) I senaste numret av tidningen Entreprenör hittar ni mig på ett uppslag! Bortsett från några faktafel är jag oerhört stolt över att vi bloggare börjar omnämnas i mer seriösa sammahang. 6) I veckan blev det också klart att jag kommer göra en rolig butikskampanj med NK inom kort. Ni får hålla utkik i deras skyltfönster och butiker under mellandagarna. 7) Hemma funderar jag mest på bänkskivorna i köket. Vågar man kalksten om man behåller en bit rostfritt runt själva diskhon där det stänker och kladdas som mest? Någon med erfarenhet? 8) Och i fredags tog jag Mr Mini till frissan för första gången. Det vankas förskolefoto på tisdag! 9) Själv ska jag ägna mig åt detta nästa vecka. Bygge av fotostudioväggar. Lovar att visa mer när det är klart!

Kategorier:

Kommentarer

 • kim skriver:

  hej! jag är bara lite nyfiken på ifall du kommer presentera vinnaren av mattan från ellos snart?

 • Anna skriver:

  Wow! Snyggt kakel!! Fråga – lägger man dem bit för bit eller på större plattor (med mönster i)?

 • Maria E skriver:

  Åh, kör på kalksten! Jag älskar våra kalkstensskivor i köket. Vi har den öländska varianten Hors med en (enligt mig) perfekt nyans, levande med härligt mönster. Vi har stenskivan i hela köket med underlimmad ho. Visst blir det lite märken, små repor och fläckar men de mattas av med tiden och när man behandlar dem med paraffinolja blir den som ny igen. Kör! 🙂

 • Jon skriver:

  Kaklet kostar 159kr per ark inte 159kr/m2, tyvärr hade annars köpt det.

 • Camila skriver:

  Fint med kalksten! Den överst i mitten är så fin!

 • Weronica skriver:

  Javisst är kaklet snyggt?! Helt i din stil 😉

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.