Annons

Gott nytt år!

Dags att tacka för 2014 och önska ett nytt år välkommet! Vad jag kommer att minnas? Bloggforum, den härliga SUP-premiären i Varberg, Frankfurtmässan med liten bebis, Milano, semestern på Österlen och avslutningsmiddagen med nya och gamla bekantskaper, de fullsatta föreläsningarna på Formex, köksrenoveringen på kontoret i Victoriapassagen, Parmesan-festen, drömkontraktet på Spinneriet och allt fix i nya lokalen. Sist men inte minst, fintrimmningen av team Ramstedt. Det är fasen inte lätt att få den självklara jämställdheten i teorin att fungera i praktiken, och då menar jag både hemma och i omgivningens ögon (det vet nog alla arbetande och företagande mammor) men tack Niklas för att du stöttar och peppar! Och tack till min nya annonssäljare och samordnare Helén som varit en riktig klippa. Nästa år firar bloggen 10 års-jubileum. Det kommer märkas! Vi ses på andra sidan tolvslaget. Gott nytt år!
 
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Lisa S skriver:

  Gott nytt år! Skall bli kul att fortsätta följa din underbara blogg! KRam Lisa S

 • Therése S skriver:

  Gott Nytt År! Ser fram emot Trendenser 2015 =)

 • frupastell skriver:

  Gott nytt år och tack för alla fina blogginlägg du bjuder på!

 • Hannah skriver:

  Gott nytt inredningsår 2015!! ?

 • MiraKidvall skriver:

  Fantastisk blogg!

 • Hanna skriver:

  Gott Nytt År och tack för alla fina och inspirerande inlägg under 2014! Ser fram emot att följa dig 2015!

 • Anonym skriver:

  Gott nytt år Frida!

 • Rebecca skriver:

  Har fått sån dille på gult!! Så himla fin bild, så jag undrar helt sonika vad det är för en fin gul bok?

 • Joannan skriver:

  Åh jag missade bloggforum förra året pga. för sent svar så jag hoppas hoppas hoppas att jag kan få möjlighet att bli inbjuden i år igen 🙂 Gott nytt år Frida och tack för en av Sveriges bästa inredningsbloggar.
  Kram Joanna

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.