Annons

Veckans söndagssummering – v 46

Jahapp, då var det söndag igen och dags att knyta ihop ännu en vecka av inredningsnyheter och branschsnackisar. Här har ni en snabb resumé med notiser som 46:an haft att bjuda på. Allt från nya produkter och personliga hemma-hos-filmer, till en ny väggfärg. Hoppas ni hittar något ni gillar!
Danska ByLassen skickade ut info om sina höstnyheter i veckan. De är bl a aktuella med en relansering av pallen Ml42 (som ritades 1942) som nu även görs av mörk ek, i tre storlekar. Tjusigt!
Är det modebloggarna som kommer gå i bräschen för icke-tillrättalagda-hemma-hos-reportage? Ni som följer Pernille Teisbæk på The You Way får inte missa The Super Honest Interview. Heja!
Och keramikern Signe Persson Melin är 90 år fyllda men det hindrar henne inte från att lansera ny teservis för Rörstrand. SPM släpps i januari 2015 och i veckan kom denna digitala sneak peak.
Pickyliving expanderar sitt koncept med köksluckor och garderöbsdörrar till IKEA-stommar genom att öppna ett nytt showroom i Malmö. Den 8 december slår de upp portarna i en lokal vid Saltimporten i Malmö enligt en pressrelease som gick ut i veckan. Efterfrågan på deras produkter har nämligen varit stor både i Malmö och i skåneregionen men också i Köpenhamn. Därav valet av stad.
Carina Seth Anderssons nya julhängen för Svenskt Tenn i form av tvådimensionella julkulor tillverkade av glas åkte raka vägen upp på min önskelista. Enkla men makalöst fina. 
Bloggfärgen då? Jo. Jannice på inredningsbloggen AddSimplicity har fått ta fram sin egen nyans av den hypade kalkfärgen Kalklitir. Kulören Simplicity har fått fina hyllningar och kan förbeställas HÄR! Och vad gäller veckans mest ombloggade inredningsobjekt till salu så tror jag den här läggan från Stadshem tar hem priset. Men. Jag väljer att lyfta månadens mest uppsnackade hemma-hos-rep istället. Titta in hos Petra Bauer via Elle Decoration. Dra mig baklänges så snyggt. Skön söndagskväll till er!
Foto: ByLassen, Rörstrand, Svenskt Tenn, AddSimplicity, Kristofer Johnsson

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.