Annons

Svar på frågor

Efter middagen som jag hade på mitt kontor i Victoriapassagen häromveckan så har jag fått så himla många frågor om olika saker som skymtade i bild (tavelväggen, lampan och duken bland annat) så jag väljer att svara er gemensamt i ett inlägg. Vid tillfälle ska jag ta fler och mer redovisande bilder från kontoret i dagsljus, men november bråkar med mig så jag har letat fram några fler vinklar från festkvällen så länge. 
Ramarna har jag köpt på IKEA. Det är serien Strömby i svart (storlek 30*40 cm) dressade med kraftiga vita passepartouer från Clas Ohlsson för 39 kr stycket. Dessa kostar en tredjedel jämfört med IKEA’s dito och utsnittet blir större, dvs perfekt för att kunna tejpa in en normalstor tidningssida!
Och det är just precis så jag har fyllt ramarna. Med svartvita porträtt som jag rivit ut från olika modetidningar och böcker. Lampan är Mark Edens Cotton lamp Z2. Några kanske har sett den på bild när den hängde i ett annat rum, i kontorsdelen. Och sist men inte minst många har undrat om duken. Det är denna från H&M Home, men köpt för drygt ett år sedan. Tricket för att få den skrynklig? Tvätta, tumla, tvätta, tumla, tvätta… Och stryk den för guds skull inte däremellan. Dagens tips!
Foto: Alice Johnsson och Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Bråkiga månader gör sig inget besvär, december får helt enkelt bli så mycket bättre.
  Och finaste kontoret, både det ena och det andra!
  Kram Anette/Inredningshjälpen

 • Lisa skriver:

  En annan superbra grej med Clas Olssons pasepartouter är att de är syrafria så de gulnar inte som ikeas gör. Grymt bra!

 • JennyÅ skriver:

  Väldigt fint! Och bra tips. På Clas Olson hittar man ju också de där extra stora "glödlamporna" till bra pris!

 • Anne skriver:

  Haha – bästa tipset! Jag kör på samma variant med dessa dukar, de är i princip OMÖJLIGA att stryka så då är det lika bra att låta bli helt! Blir kanonfint!

 • Alltså detta är ju helt fantastiskt fint! Vill också ha en stooor tavelvägg i vårat vardagsrum men oturligt nog så är det fönster och öppningar överallt, så det blir ju inte en enda stor och hel vägg. Fast det är klart, jag älskar att vi faktiskt Har så mycket fönster och öppningar. Varför kan man inte få både och..? 😉

 • Martina skriver:

  Hur har du gjort för att inte baksidan på tidningsarket ska lysa igenom? Ofta är det ju en del text eller reklam på andra sidan…?

 • Fanny skriver:

  Dukningen var verkligen så himla fin Frida, snyggt jobbat! Älskade allt med det 🙂 Kram

 • Jenny skriver:

  Tack så mycket för att du svarade oss 🙂 Alltsammans tipptopp!

 • På Selmas gata skriver:

  Äsch vad typiskt, har varit på jakt efter en grå duk som inte kostar skjortan. När jag klickade på länken så fanns den kvar, men nu några timmar senare är den slutsåld. Synd, den hade varit perfekt på nyår *suckar* Vilken genomslagskraft du har, Frida!:)

 • Michelle skriver:

  Alltså woooow så fint! Du är grym 🙂

 • Rebecca Apelvi skriver:

  Super fint kontor (det lilla man kan se av de 😉 ) Där hade jag gärna jobbat. Behöver du en medarbetare 🙂 Jag är på!
  Tipset med duken är bra! så får det bli till jul….. Tur att inte gammelmormor kommer hon hade väl får tokspratt av den skrynkliga duken 🙂

 • Anna skriver:

  Jag undrar hur man får en tavelvägg att bli så perfekt? Hemma hos oss hamnar de alltid på trekvart, och det är inte snyggt. Fuskar du på något smart sätt som du kan lära ut? Ett blogginlägg om det vore nyttigt och trevligt.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.