Annons

Mitt senaste köp

Jo, ni ser rätt. Jag är också en av de retliga som lyckades få tag på den ombloggade limiterade ljusstaken i jätteformat från årets IKEA-julkollektion. Hur det gick till vet jag inte riktigt, för när jag åkte dit och hängde på låset vid lanseringsdagen i oktober så var den ju slutsåld. Men en vecka senare svängde jag förbi IKEA i ett annat ärende och vad skådade då mitt norra öga om inte ett ensamt paket på en av hyllorna vid julbelysningsavdelningen. Tackarrr. Var den ska stå vet jag inte ännu, men det finns någon här hemma som är stark spekulant. Den har nämligen en väldigt stor och spännande lampknapp. 
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • christin skriver:

  Oj vilken häftig ljusstake 🙂 Rolig design 🙂

 • AktivaDagar skriver:

  Vilket flyt! Ibland bara händer det!

 • Emma - By Emma skriver:

  Väldigt fin. Men finast på bilden är ju Max!
  kram

 • Hannah skriver:

  Vilken gullunge ?

 • Charlotte Bladh skriver:

  Ha, ha min son hade dille på dammsugare i den åldern… Han sög till sin stora förtjusning upp allt han såg ?

 • Emma Thun skriver:

  Fin ljusstake men ännu finare pojk!

 • Nämen, 2014 års Nils Karlsson Pyssling är korad, söte gubben!
  Lyllos dig X 2
  Kram Anette/Inredningshjälpen

 • Hanna skriver:

  Väldigt fin ljusstake, ibland ska man ha tur! Och vilken söt liten lampknappskille 🙂

 • Det kallar jag tur! Hurra! Fin bild på lillen.

 • Den där fick jag syn på i ett inredningsmagasin för ett tag sedan och sa rakt ut "jisses vad ful!" Tja, smaken är ju olika 🙂

 • Åh den som är så fantastiskt fin! Bra fyndat!

 • M skriver:

  Blev lite full i skratt när jag bildgooglade efter ljusstaken och hittade detta, enligt ditt koncept..:
  https://finalyan.se/2014/november/lyx-eller-budget-2.html
  och
  https://ellasinspiration.se/2014/november/stralande-lika-2.html

 • Anette Starby skriver:

  Åh vad fin den är & riktigt häftig! Vilken tur du hade som hittade en ensam stackare av en slump. Det är verkligen roligt när det väl händer & då är det meningen att den ska följa med hem.
  Mvh Anette Starby

 • Malin skriver:

  Oj, jag visste inte att den hade blivit så populär. Jag köpte en, men har inte ens varit säker på att jag ska ha den uppe?
  Läge att sälja kanske…

 • Frida skriver:

  M: Hejhej! Tack för länktips men i det här fallet tycker jag faktiskt inte att det rör sig om någon kopia. Inte om man jämför de två intill varandra. Det ena är en golvlampa det andra en fönsterbelysning, den ena är vit, den andra i furu, den ena har sju ljus den andra har fyra osv 🙂

 • Anonym skriver:

  fantastisk!

 • Camilla skriver:

  Fin ljusstake!
  Malin om du ska sälja din köper jag gärna!

 • Tina skriver:

  Malin!!
  Köplacerar mig:)
  Köper gäääääääääärna den annars med;-) bet såklart en extra slant isf…

 • M skriver:

  Hej Frida,
  alltså, jag håller helt med dig om att olikheterna är många – och jag tycker dessutom att din/IKEAs är mycket finare och mer intressant i sin materialitet och skalförskjutning. Tyckte bara det var komiskt att det var denna typ av bilder som dök upp då jag sökte mer info om ljusstaken (har missat hypen, bor inte i Sverige..). Grattis till köpet!

 • Lycko dej! 🙂 …och den är lika slut på IKEA i Finland. Där fanns den – förutom i furu – även i vitt (varför inte i Sverige?)
  https://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/50287759/

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.