Annons

Julklappstips

Det börjar bli hög tid att fundera på vad man ska ge bort (och önska sig) i julklapp. Planerar man lite redan nu så går det ju att spara både tid och pengar genom att beställa från nätet. I samarbete med Members har jag gjort en miniguide med mina personliga favoriter från deras sortiment, som nu är nedsatta till  30-70% rabatt. Varorna finns i begränsant antal så du får snabba dig om du vill haffa just dessa, men det dyker ständigt upp nya kampanjer fram till jul. Här är min önskelista och några julklappstips!
1) Jag älskar mina tekoppar från Spode och fyller gärna på porslinsskåpet med fler. Blue Room Jumbo med fat kostar nu 379 kr (50% rabatt, ord pris är annars 759 kr)
2) Vi önskar oss en uppsättning ordentliga grillbestick inför sommarens kalas. Genses klassiska serie Old Farmer kostar bara 243 kr för ett set om 4 just nu (42% rabatt, ord pris är annars 419 kr / set)  
3) Brödrostarnas brödrost från Dualit kan fyndas till 35% rabatt. Finns i flera storlekar och färger!
4) Filippa K’s basplagg är stapelvaror i min garderob. Denna R-neck i merinoull skulle jag inte ha något emot att få i ett paket från tomten. Kostar just nu 550 kr (50% ord pris är annars 1100 kr)
5) Issey Miyakes bodylotion, ja tack. 246 kr (40% ord pris är annars 410 kr)
6) Jag behöver en ny mortel för att preparera mina chiafrön till frukost. Genses klassiker i gjutjärn vore en dröm att få under granen. 221 kr  (40% ord pris är annars 369 kr) 
___________________________________________________________
INLÄGGET PRESENTERAS I SAMARBETE MED MEMBERS.COM

Kommentarer

  • Fru Minimalist skriver:

    Vi fick många tips på bra julklappar av minimalistisk eller förbruknings-karaktär bland kommentarerna i inlägget länkat nedan. För dig som inte vill köpa prylar finns där en hel del julklappsinspiration till både barn och vuxna:
    https://minimalisterna.se/vinn-en-minimalistisk-julklapp/

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.