Annons

Veckans söndagssummering – v 43

Så var det dags att summera ännu en vecka. Förutom en hel del nyheter som jag väljer att inte ta med på bild pga torftiga visualiseringar (ex. att Formex har släppt sitt trendtema för 2015 = Nordic Neat, Hemnet har släppt nya appar för IOS och Android, Årets Rum har haft nomeneringskalas och Blossa har fått bloggberöm för smaken på årets glögg =lavendel!) så har jag skrapat ihop en digital gottepåse med nya inredningssnackisar och saker att ha koll på från vecka 43. Hoppas ni gillar veckans söndagssvep!
Köbenhavns Möbelsnedkeri har öppnat en ny butik på Strandvejen i Hellerup norr om Köpenhamn, som de kallar The Shop Of The New. En butiksöppning som blivit vida omtalad i bloggvärlden den gångna veckan.
Svenska Mimou har släppt sina tapet- och textilnyheter för 2015. Själv förälskade jag mig genast i den nya mönsterserien Nagano. Två tummar upp för den den dova färgkombon.
Mikmax verkar vara en ny bloggfavorit. Jisses så många inlänkningar de har fått i veckan. Välförtjänt förvisso, för produkterna ser väldigt mjuka och hösthärliga ut. Mysmix it is!
Ett annat företag att hålla koll på är Grown Alchemist som verkar sopa bloggbanan just nu. Blir inte alls förvånad om denna seglar upp på tronen som ”the tvålpump” efter hypen över Aesop och LA Bruket.
Minns ni Davids träflaskor som var så populära i stylingar för ett par år sedan? Nu är upphovsmakaren till dem aktuell med en ny IT-grej. De exklusiva doftlusen HoN. Under december 2014 är de tillgängliga i utvalda butiker. I Stockholm kommer de att finnas på bl a på Mathilde och i Göteborg/Kungsbacka på Tara.
Två nya inredningsböcker sprugna ur bloggosfären som tål att hållas utkik efter är Freunde von Freundes samlingsbok liksom Elisabeth Dunkers samlingsepos Fine Little Day. Sist men inte minst – veckans mest ombloggade interiörbild. Det är för ovanlighetens skull ingen lägenhet till salu, utan en för uthyrning. Åhléns fiffiga kampanj för Bra Val som gjorts i samarbete med Air BnB har onekligen fått helt fantastisk spridning i sociala medier. Vill ni se mer av lägenheten som skymtar förbi i TV-reklamen? Kolla in HÄR! Och med det länktipset önskar jag er en fin kväll och skön start på nästa vecka!
Foto: The Shop of New, Mimou, Mikmax, Grown Alchemist, HoN, VfV, Fine Little Day, Åhlens

Kommentarer

 • Emma - By Emma skriver:

  De där ljusen är ju himla fina. Och Åhléns kampanj väldigt bra.

 • Lisa S skriver:

  Har suttit o längtat efter ditt söndagsinlägg!!! Like it!! Som vanligt! Kram Lisa S

 • Petra skriver:

  Jag håller med dig Mimous nya serie, hur fin som helst. Doftljuset! Vad är det för doft?

 • Jämtlandshanna skriver:

  Ja, Mimous mönster är så fint!
  Kram

 • Hannah skriver:

  Älskar att man kan lita på att de här inläggen kommer varje söndag. Kvalité!! ????

 • Ylva skriver:

  Visst är mimous nagano heeeelt ljuvlig. Den har ju funnits förut som pläd och kudde. Jag har många gånger ångrat bittert att jag inte köpte den förra svängen. Jag har ringt till mimou "nej den går inte att få tag på" hört av mig till homestylingföretag som använt den osv. Den stod ingenstans att finna förrän jag av en slump hittade pläden på Spiti häromdagen. Nu önskar jag bara att de ska tillverka en matta också!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.