Annons

Veckans söndagssummering – v 42

Vecka 42 har bland annat bjudit på både nylanseringar och relanseringar av gamla klassiker, juliga doftljus och gyllene bestick som fått bloggarna att gå bärsärkargång. Söndag betyder summering, här har ni ett axplock av veckans nyheter och snackisar som kan vara värda att ha koll på!
Rosendahl relanserar sin klassiker vasen Filigran av Lin Utzon. Inför hösten har man tagit fram en ny design med vriden optik och i veckan skickades det ut en superfin pressbild på denna nyhet.
Byredo lanserar en ny serie handkrämer och en lyxig badolja, men också tre exklusiva ocj juldoftande ljus med essencer av kardemumma, ingefära och saffran. Mmmm…. Jag. Vill. Ha!
Lagerhaus (slutsålda) guldfärgade bestick kommer tillbaka i oktober. Hett villebråd bland bloggarna. I torsdags kom det enligt uppgift på Instagram in en ny batch till butikerna. Priset? 499 kr för 16 delar!
Søren Rose Studio har skapat en ny serie lampor för Menu, inspirerade av 1930-talets New York. Tribeca kan beställas redan nu hos bl a Artilleriet men första leverans är beräknad till december.
Inredningsstylisten Hans Blomquist (boendes i Frankrike men född i Sverige) är aktuell med en ny bok som bland annat recenserades av Decor8 och hyllades av Lotta Agaton i veckan. Läs mer HÄR!
Och Design House Stockholms populära ullmatta Björk har lanserats i en ny ”kulör”: offwhite! Superfin precis som dess föregångare. Sist men inte minst. Eftersom jag redan har visat veckans två mest ombloggade lägenheter från Hemnet i tidigare inlägg så avrundar jag svepet med en interiör som inte fått all cred den förtjänar än. Anna-Leenas senaste styling för BLOOC / Småstaden. Fler bilder hittar ni HÄR.
Foto: Byredo, Rosendahl, Lagerhaus, Artilleriet, Design House Stockholm, BLOOC

Kommentarer

 • Martin skriver:

  Tribeca var ju precis hur fin som helst!
  Har du uppdaterade kontaktuppgifter till tomten?
  Han svarar inte på mina brev. Jag känner att
  det är av yttersta vikt att vi kommer i kontakt i och
  med den lampan.
  /m

 • Jämtlandshanna skriver:

  Juliga doftljus skulle inte sitta fel nu. Jag har börjat toklängta till jul!

 • jessica skriver:

  ä l s k a r besticken! alltså kan man bli kär i bestick?

 • Linda skriver:

  Härligt svep, som vanligt! Jag har tappat inredningsfokuset lite, men blir alltid uppiggad av dina inlägg!

 • Anette Starby skriver:

  Vilka fina & inspirerade prylar. Besticken & lamporna är verkligen ett måste & jag hoppas jag får ta på besticken när de kommer tillbaka. Ha en trevlig dag!
  Mvh https://starby.devote.se

 • Anna skriver:

  Tack för en superbrasummering som vanligt!

 • Fanny skriver:

  Ja de där besticken alltså, är jag ju minst sagt lite nyfiken på.. himla fina! 🙂

 • Sara skriver:

  MEN GAH! Så mycket snyggt!

 • Charlotte skriver:

  Här är fler jättefina lampor, hantverksmässigt tillverkade i Sverige.

 • Estela skriver:

  Snygga bestick 🙂

 • Louise skriver:

  Guldfärgade bestick. 😀 Gud vad coolt. <3

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.