Annons

Veckans söndagssummering – v 41

Dessa rader skrivs sittandes på en balkong vid Medelhavet, en ovanligt varm höstkväll med ljudet av vågskvalp i bakgrunden – så jag ska fatta mig kort och gå direkt på ämnet innan jag klappar ihop datorn och krämar ur det sista av den vår vistelse. Här kommer den. Min traditionsenliga söndagssummering av nyheter och snackisar från inredningsbranschen. Anno vecka 41. Enjoy!
Minna Jones som driver bloggen Time of the Aquarius har stylat superfina visningslägenheter för NCC och ett bostadsprojekt i Kalasatama utanför Helsingfors. Se mer HÄR!
David Ehrenstråle fortsätter att lansera sina populära kartor i form a posters. Näst på tur? Nya motivet Buenos Aires som släpptes i veckan. Finns bland annat att köpa på Artilleriet och Olsson Gerthel.
Under London Design Festival presenterades en hel del roliga nyheter. Bl a en förlängning ”Wrong for HAY”. Ett samarbete mellan danska HAY och designern Sebastian Wrong. Se mer HÄR!
Populära parfymföretaget Clean Perfume har lanserat en ny home fragrance serie med doftljus av deras mest populära signaturer. Kanske en nyhet värd att kolla in om du gillar deras övriga produkter.
Och den här veckan har det varit dags för ännu fler släpp av julsortiment. IKEA har bullat upp redan nu. Känns liite tidigt. Inte minst när man befinner sig i 30 graders värme. Men jag håller med Nilla. Stråla stad ser fin ut. Sist men inte minst, missa inte The Way We Plays senaste mammaintervju som de plåtat hemma hos modellen Malin Persson, som också är aktuell i senaste numret av svenska Elle Decoration. Fantastiska foton! Med det önskar jag en fin start på vecka 42!
Foton: NCC, Artilleriet, HAY, Clean, IKEA, Linda Alfvegren

Kommentarer

  • Anonym skriver:

    gud vad mysigt! magiskt!

  • Jag har inte provdoftat något doftljus från Clean, men några av parfymerna gillar jag ju så kanske. 🙂
    Ikeas julsaker och deras bilder ser väldigt fina ut, härlig stämning! Tack för ett fint svep och ha en forsatt fin resa!

  • Åh, val av location för att skriva veckorapport lät absolut inte alls fel!
    Fortsätt njut Frida!
    Kram Anette/Inredningshjälpen

  • Geo skriver:

    Great inspiration!

  • Sara skriver:

    Snälla säg att du råkar veta vart drinkvagnen (från bild 1) kommer ifrån eller vart man kanske skulle kunna finna en liknande?

  • Bebismamman skriver:

    Älskar Malins hem! Mattan på första bilden var ljuvlig och stråla stad får nog komma hem till oss framåt advent 🙂
    Låter som du har det fantastiskt!

  • Anne skriver:

    Hej och ursäkta att jag är lite tokig och postar här. Undrar om du har något budgettips på sådant här bord:
    https://www.ahlens.se/inredning/hall-smamobler/smamobler/satsbord.html
    Jag lyckades endast få tag på ett liknande (och för litet) på netto 😉 fattas 2-3 kompisar till detta.
    Ha det fint!!

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.