Annons

Lika som bär: Bältesspeglar

Den franska Art Deco modernisten Jacques Adnets klassiska bältesspegel som produceras av Gubi sedan 1950 har fått ett uppsving i popularitet de senaste åren och inspirerat till många DIY-försök. Sist ut i raden är Jotex som nu massproducerar Look för en spottstyver av orginalpriset. Så billig att det inte ens är värt att köpa ett läderbälte och greja den själv. Något nättare men med en ganska tydlig referens, don’t you think? 
Orginalet: Gubis runda bältesspegel Ø 45 cm AdNet, pris 5395 kr
Lookalike: Jotex runda bältesspegel Ø 38,5 cm Look, pris 369 kr

Kategorier:

Kommentarer

 • POOS skriver:

  Dom är så jäkla snygga 😀 Jag skulle vilja ha en i hallen men sambon är inte lika förtjust 😉

 • Ninna skriver:

  Somme tider forstår jeg godt, hvorfor man køber en lookalike! Et lille spegel til over 5000 kr.! Hvordan kan det blive så dyrt?

 • Jämtlandshanna skriver:

  Ja, dom är fina båda två. Jag vet ju vilken av dem min plånbok föredrar. 😉

 • Anna skriver:

  Gubispegeln är ju väldigt dyr… Ja någon kom på idéen, ja någon ska ha betalt för designen och tillverkningen, men seriöst? Jag köper gärna inredning där prylarna är tillverkade av hållbara och miljövänliga material och betalar också för detta, men även om Gubis spegel möter dessa krav måste vinsten vara minst sagt hyfsad per spegel? Jag avstår nog båda speglarna. Min uppfattning är att ingen av dem är värd pengarna. (Och jo, de är väldigt lika)

 • Ellie skriver:

  Såg att rusta också gjort en version tydligt inspirerad…https://www.rusta.com/se/spegel-rasmus-p95501361.aspx

 • Nystartad blogg om alkoholism i dagens samhälle. 17 år och har en pappa som är grav alkoholist sedan 8 år tillbaka. I bloggen beskriver jag dessa åtta år och framförallt vägen ifrån att vara medberoende.

 • Sanna Preifelt skriver:

  Sååå snyggt 🙂

 • Johanna skriver:

  Jag fick hem en sån från jotex för ca en månad sedan. Hade tänkt att ha den i hallen eventuellt….men när jag såg den live så ångrade jag mig fort!….den är superplastig :/ den får hänga i åtta-åriga sonens rum, där är den ok.

 • Anonym skriver:

  snyggt

 • Tess skriver:

  Så himla snygga! 😀 Kram

 • jessica sofie skriver:

  nej vilka fina!

 • Personligen tycker jag helt klart att lookaliken var mycket snyggare 😛 Kramisar Carro

 • Jenny skriver:

  Hej! Jag skulle inte ha kopian hemma, står på beskrivningen att den är gjord av PVC. En plast som inte är tillåten i barnleksaker och som man absolut inte ska ha i barnrum eller överväga att ha hemma. Läder som i originalet eller inget tack!

 • Amanda skriver:

  Har själv suktat efter HAYs ’Strap mirror’, men Jotex spegeln ser ju inte alls dum ut. Synd ifall den är så plastig som det sägs.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.