Annons

Kvällens kontor

Minns ni det här inlägget från i somras? När jag möblerade om hemma i arbetsrummet och flyttade skrivbordet från det traditionella ”sitta och stirra rakt in i en vägg möblemanget” till att ställa bordet framför fönsterrutan istället. Well. Det kan ha varit mitt smartaste drag. Till och med bokföringen blir ju uthärdlig att jobba med när man har något vackert att vila ögonen på emellanåt. Och jag måste ge er en update på utsikten. Kolla in min nuvarande kontorskuliss! Skogen fullkomligen sprakar av färg. 
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser,se

Kategorier:

Kommentarer

 • Nej vad du retas nu Frida 🙂 Själv är jag inne på månad nummer två av dunkelt inomhusljus då hela fasaden på vårt hus renoveras och vi är kan man lugnt säga inplastade med råge. Så himla trist är det.
  Grymt avis på din utsikt!
  Kram Anette/Inredningshjälpen

 • Hannah skriver:

  Fiiint! ??

 • Alexandra skriver:

  Rätt gjort, man ska ta tillvara på årets alla årstider. Stanna upp och njuta.

 • Anonym skriver:

  Gud vad härligt! Men blir inte du också distraherad? Jag tror iallafall att jag skulle ha blivit det 😛

 • Cecilia skriver:

  Härligt med naturen som kuliss 🙂

 • Helena Rahlenius skriver:

  Det ser ut som en tavla 🙂

 • Therése S skriver:

  Vilken under vy att ha när man jobbar.

 • Therése S skriver:

  Vilken underbar vy att ha när man jobbar.

 • Estela skriver:

  Fint

 • Julia skriver:

  Här snackar vi utsikt!

 • Fru Minimalist skriver:

  Vi har också vårt skrivbord ställt så det vätter ut mot vår innergård och eftersom vi bor fem trappor upp ser vi mest grönskande blad av några gamla fina ekar. Som så här års är lika färgsprakande som på din bild. Väldigt rogivande, ljus och härlig arbetsplats! 🙂

 • martin skriver:

  Hej Frida, tack för en trevlig blogg! För några dagar sedan var vi hos Östling & Schedin och fotograferade nyheter för våren 2015 för en av några kunder. Jag förstår att du gillar lokalerna som du sitter i! En helt fantastiskt miljö och där hade vi gärna haft vårat kontor

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.