Annons

Instaweek

Jag pustar ut efter en omväxlande vecka. Från sandaler och morgonpromenader i soluppgången till stickade tröjor och nya utmaningar. Skyltfönsterstyling för Granit, intervjurace för affärspressen, fotograferingar och kontorsfix. Alltså ännu en vecka fylld av händelser att kategorisera under fliken ”tänk vad jag får vara med om tack vare bloggen”. Nu ska vi ladda för långkok och lördagsgryta. Ha en fin helg!
1) Måndagen bjöd på mini-flipflops och promenader i soluppgången… 2) … och tisdagen på tjocka tröjor och glädjerus mot förskolan 3) För min del – julskyltning för Granit! Jag lovar att berätta mer om det här projektet v 44 men i Göteborg och Malmö har kampanjen kommit upp om ni vill kolla in fönstret redan nu. 4) Och så har jag kammat upp mig för intervjurace… 5) Snart kan ni läsa mina tankar om trender i tidningen Affärsvärlden… 5) och en intervju om mitt företagande i tidningen Entreprenör. Kul! 6) I övrigt har det varit fullt fokus på att få ordning på lokalen i Spinneriet. Vi har bland annat köpt gardiner. Fyra meter i takhöjd kräver sina längder. 7) I förrgår budade jag hem totalt åtta ”arbetsmyror” från Lauritz till vårt konferensbord. Hurra! 8) Sist men inte minst. Veckans roligaste leverans. Lycka i en låda. Trevlig helg!

Kategorier:

Kommentarer

 • Jämtlandshanna skriver:

  Ja, snacka om välfylld vecka! 🙂

 • Lena skriver:

  Grattis till stolköpet. Trevlig helg!

 • Anonym skriver:

  Åh så fina bilder 🙂

 • Anonym skriver:

  När kommer tidningarna ut?

 • Anna skriver:

  Vad är det för någon lampa i paketet?
  tack för vagnupdaten för länge sedan.
  // Anna

 • Majja skriver:

  Åh hjälp, kan det vara en kotte som ligger där? Isåfall är jag inte lite avis 😉

 • Anonym skriver:

  älskar din blogg!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.