Annons

Instaweek

Vi är fortfarande på resande fot så därför har jag inte så mycket inredningsrelaterat att förtälja i form av mobilbilder just nu men här kommer en kort statusrapport från veckan. Vi har det fantastiskt. Och jag har nog aldrig haft en så här aktiv semester någonsin. Men så reser jag ju med familjen hurtbulle också. Som kuriosa kan nämnas att min svärfar vunnit SM-guld i fotboll. Resan kretsar (förutom födelsedagsfirande då, förstås) mycket kring vatten. Så med detta digitala vykort säger jag ”Sea you later!”
1) Grattis på födelsedagen svärfar! 2) Normalt brukar semester vara = solstol + bokläsningsrace för min del. Men den här gången?… 3) desto mer vattengympa, yogaövningar och lek i poolen 4) Grekisk sallad, check! 5) Morgondopp i havet, check! 6) … och så har jag ägnat eftermiddagarna åt att SUPA (Stand Up Paddla alltså, inte dricka sprit) 7) En av de roligaste utflykterna var när vi tog oss ut till en liten ö och fick löfte om mängdrabatt på hyran av utrustning 8) Vattnet är makalöst. Helt kristallklart! 9) Till och med Mr Mini Me har testat litet baby-SUP 10) Trevlig utsikt mot havet under morgonjoggen och promenaderna med vagnen 11) Och ni må förlåta mig för denna skrytbild. Men ser ni. Jag gjorde det igen! 12) Ikväll är svärföräldrarna barnvakt, så nu väntar datenight med Niklas. Ha en fin helg!

Kategorier:

Kommentarer

 • Rihanna Sweden skriver:

  fantastisk blogg!

 • Emma - By Emma skriver:

  Ser ut som om du har precis en så fantastisk semester som du förtjänar. Underbart. Kram!

 • Jämtlandshanna skriver:

  Ser ut som en helt fantastisk semester!
  Kram

 • Micke skriver:

  Ser fantastiskt ut! Njut! Hade varit kul om du fångar något trevligt med kameran… Ingen blå gammal grekisk dörr bara, den har vi liksom sett innan 🙂

 • Micke skriver:

  Ja, jag vet att ni tänker: Va fan, här har hon lagt ut 88 bilder från sin semester och du skriver så 🙂 Jag liksom tänkte ur ett annat perspektiv. Ja ni förstår säkert….kanske. Nåt sådant där intressant som bara du kan hitta. Dock inget ommålat vitrinskåp från IKEA. 🙂

 • Karin skriver:

  Ser helt fantastiskt ut! Njut!

 • Hannah skriver:

  ser härligt ut!! Vad har du för mobil som kan ta bilder under vattnet? tips?

 • Å vad härligt det ser ut! Ha det skönt!

 • Anders skriver:

  Galet härliga bilder! Skulle gärna vara i Grekland just nu. 🙂

 • Så härligt det ser ut. Och man kan se att du varit gymnast. Snygg jobbat på brädan 🙂 hoppas du får en fortsatt skön ledighet och trevlig dejt med maken

 • Hanna skriver:

  Vilka fantastiska bilder! Fortsätt att njuta av din semester så fortsätter vi att drömma oss bort till sådana underbara semesterparadis 🙂

 • Julia skriver:

  Oh vilka härliga bilder! Njut!

 • Frida skriver:

  Hannah:
  Undervattensbilderna och surfbilderna är tagna med min Sony Xperia Z1 som är vattentålig!
  Emma, Anncha mfl:
  Tack!! 🙂

 • Man riktigt känner känslan genom bilderna! Ser magiskt ut. Fortsätt njut av semestern!

 • Resfredag skriver:

  Ljuuuvliga bilder! Och wow, handstående på SUP – galet imponerande.

 • Marie skriver:

  Härligt! Har du varit gymnast? Jag har och jag står fortfarande på händer varje dag trots mina 36 år. 🙂 Volt i studsmattan och kippar i barren gör jag så ofta det går. Kul att trenden från ’Rund är också en form’ börjar vända till ’Strong is the new sexy’ ;-

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.