Annons

Veckans söndagssummering – v 37

Ni får ursäkta att detta söndagssvep blir något hackigt, som direkt följd av den rysare till valvaka som äger rum i skrivande stund. Det har hänt rekordmycket i inredningsbranschen de senaste dagarna och allt ryms ju tyvärr inte här, men nedan har ni ett saxat axplock av de mest uppsnackade nyheterna från vecka 37!
Stylisten Lotta Agaton har äntligen släppt sin nya hemsida vilket fått stor uppmärksamhet i bloggosfären. I kölvattnet av det spreds också hennes senaste bilder för Herman Miller i USA.
En annan bloggare (och stylist) Sofia på Mokkasin har stylat Photowalls fina pressbilder för lanseringen av Ingela P Arrhenius nya barntapeter Fabel som såg dagens ljus i tisdags.
Artilleriet kliver vidare efter linnelakanens lov och lanserade AIAIYU nu i veckan. Superfina, softa pasteller och mjuka textilier sköna att sova i. 100% ekologiskt och socialt certiferat dessutom. 
Och på tal om miljön så dök det upp en ny mat & hem-bloggportal på det temat i veckan. Think Organic drivs bland annat av Mackapär-Ulrika tillsammans med LottaTerese och Desireé. Heja!
Grönt är det också i många andra pressreleaser. I Sadolins nya färgkarta stylad av Tant Johanna bland annat. Liksom i Hagedornhagens blad och i printsen från Dukat Bord. Tipstack till Weronica!
En annan nyhet för inredningsintresserade som är värd att notera från v 37 är att Lauritz köpt upp Stockholms Auktionsverk! Den sammanlagda årliga omsättningen beräknas uppgå till SEK 1,5 miljarder under 2014. Alla objekt som finns på nätauktion hos Stockholm Auktionsverks Magasin 5 kommer snarast även att presenteras på Lauritz.com webbsida och app och därmed exponeras även för Lauritz.coms över 1,2 miljoner registrerade kunder och över 130 000 dagliga besökare. Läs mer om uppköpet här
IKEA lanserar en ny keramikkollektion i oktober under namet INVERKAN som resultat av ett samarbete med sociala entreprenörer i Doi Tung, Thailand. Läs mer HÄR och HÄR!
Och så har Normann Copenhagen också lanserat en rad nyheter senaste dagarna. Se mer HÄRPasteller, men också en del trärent. Veckans mest ombloggade hem då? Puh. Orkar ni mer? Det är tveklöst denna lägenhet som är har varit till salu via Bo-Laget. Inredd av Byggfabrikens Josefin Kvist. Alla bilder hittar du HÄR och köket från lägenheten får avrunda veckans genomgröna svep. 
Foto: Petra Bindel, Mokkasin/Photowall, Artilleriet, Think Organic, Sadolin, Dukatbord, Stockholms Auktionsverk, IKEA, Normann, Bo-Laget

Kommentarer

 • tinajo skriver:

  Stolen på första bilden vill jag ha – likaså vaserna från IKEA. 🙂

 • Jämtlandshanna skriver:

  Ja, det var verkligen en hel del nyheter att spana in! 🙂

 • Anna skriver:

  Tack för ännu en matig veckorapport!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.