Annons

Önskelista September

På begäran, en ny och uppdaterad önskelista. Tadaa! För ja, jag vet. Det var verkligen evigheter sedan jag uppdaterade den här kategorin på min blogg. Ändå tror jag att (åtminstone) alla (nyblivna mammor) kan förstå att man inte riktigt har tid/ork/energi/<insert valfri undanflykt> att tänka på ytliga extravaganser första året post bebis. Begär för nya prylar hamnar så lätt i skuggan av mer basala önskemål som att få sova på nätterna igen (när?) eller drömmar om att man någon gång i framtiden kanske inte kommer behöva slå om gångstilen till stora storksteg så fort man kommer hem (för att ta sig förbi leksakshögar, vassa duploklossar samt diverse diverse som strösslats ut av entusiastisk avkomma). Men nu så. Pepp, pepp. Jag ska försöka samla tankarna en gång per månad i alla fall. Här har ni min önskelista för september!
1) Lena Bergströms nya badhanddukar för Klässbol. Ja, tack! 2) Danska Elkelands magiskt fina väggdekoration i ekologisk ull. Kärlek vid första ögonkastet! 3) Med tanke på hur ofta det behöver sopas smulor i vårt kök numera så känns denna borste från Iris Hantverk som en motiverad investering. 4) Fina handtvålar = vardagslyx. Doftade på Lemon Nettle i Yard ETC’s monter på Formex. Ljuvlig! 5) Modebranschen hyllar bucket bags och Mansur Gavriels senaste toppar allas önskelistor. Själv är jag på jakt efter Celinés Seau Drawstring Bag som lanserades redan 2012. Fortfarande vansinnigt grinig på mig själv för att jag inte slog till när jag sprang på ett ex i Milano i våras. 6) Sist men inte minst Malene Birgers nya bok. Finns att köpa HÄR, signerad och allt. Om jag lagt en beställning? Jesus Adam. 

Kategorier:

Kommentarer

 • Jämtlandshanna skriver:

  Ja, nog har man mer basala drömmar nät man har småbarn. Att dom där duploklossarna inte var så himlarns vassa till exempel.

 • Anonym skriver:

  Haha ? Vänta tills han börjar med smålego! Oh My!!!

 • Sabina skriver:

  Gillar din blogg 🙂

 • Härligt med en önskelista, vilka fina saker!

 • Annika skriver:

  Åh, den tiden kommer, Frida! 😉 Det går alldeles för fort. En klyscha, som stämmer alltför väl. Snart har du en tonårig hemma som ofta tycker att du är väldigt pinsam, som får små utbrott när han ska göra läxan och som slänger kläderna på golvet. 🙂 Ändå alldeles underbar och finast i världen! Förstås! Fin önskelista! Jag tackar gärna ja till allt, men boken är ett måste!

 • Ja jösses vilken speciell tid du är mitt upp i 🙂 jag håller med Annica också om hur fort den tiden sveper förbi…
  Men först tycker jag du ska införskaffa allt på din lista:) särskilt väggdekorationen! Love på den.

 • Nadja skriver:

  Fin blogg 😀

 • Angelica Johansson skriver:

  Iris Hantverks kvast kan jag varmt rekommendera!! Man kan inte jämnföra den med en i syntet. Den är superbra och väl värda sina pengar!! 🙂

 • De där tvålarna doftar så gott att jag numera alltid är ren 🙂
  Boken står p min lista med. Tack för fina tips!

 • Nina skriver:

  Ljuvlig väska!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.