Annons

Monday Mix modell Bordeaux

Bästa botemedlet mot en segstartad vecka stavas kvällshäng i gott sällskap. Något off topic, jag vet, men det råder total bloggtorka i mitt huvud så jag pausar lite och gräver där jag står. På mitt soffbord just nu: en ”Antioxidantbomb” (modifierad variant av det HÄR receptet med rödbetor, hallon, spenat och tranbär), en nygammal favorit i form av Essies ”Sole Mate” (vet inte om lacket finns kvar i butik, men jag tokälskar den djupt rödlila färgen) och höstens mest efterlängtade investering till bokhyllan, Louise Boije Af Gennäs ”Folk av en främmande stam” inköpt tidigare idag. Nu, ryggläge + läslampa. Ha en fin kväll! 
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • minishopsofia skriver:

  Snygg bloggtorka! Enjoy!

 • Marie skriver:

  Jodå- soulmate finns kvar. Köpte ett nytt ( mitt tredje) förra veckan.
  Boken- älsk, jag lyssnar på den. Har plöjt ca 10 tim, har 9 kvar…

 • Hannah skriver:

  Men hur gott lät inte det där! Måste testa genast. Blandar du med mer vätska än 2 dl vatten?

 • Anonym skriver:

  Jag tyckte jättemycket om första boken (högre än alla himlar) men del två var så mörk. Hållet tummarna att trilogin slutar lyckligt..

 • Emma - By Emma skriver:

  Stylish! Kram!

 • Jämtlandshanna skriver:

  Jag gillar också den färgen på nagellack! Toksnyggt!

 • På Selmas gata skriver:

  Vad jag har väntat på del tre, vill ju veta hur det ska gå för alla! Mest nyfiken är jag på Pella och på Jalle och deras liv. Men nu är boken beställd och på väg iaf:)

 • Alice skriver:

  såå snyggt nagellack!

 • Snyggt!
  Kram Anette/Inredningshjälpen

 • Anders skriver:

  Oh, en antioxodantbomb låter som något jag borde prova just nu. Bra tips!

 • Ja, så efterlängtad bok. Tack för tipset, jag löper och köper den idag! Äntligen är den här.
  Snygg Bild!
  Sanna

 • Sara skriver:

  Vilken fin bild! Och underbart nagellack!!

 • bipolarn skriver:

  mums vad gott det lät!

 • Lovisa Wallin skriver:

  Vilken fin färg du fått till på smoothien, mums så gott!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.