Annons

Mitt senaste (rekordsnabba) köp

Alltså, det här måste vara någon form av rekord i näthandel. Mindre än 24 timmar efter att jag lade min beställning på den här boken i Malene Birgers webbshop igår (vilket jag ärligt talat gjorde precis innan jag publicerade mitt senaste blogginlägg med min önskelista – vis av att saker jag tipsar om ofta brukar tar slut före jag själv hinner handla dem annars) så kom en budfirma och knackade på vårat hus. Amen och tack. Leveransen kunde inte komma lägligare, helg som det ju snart är och allt.
Och eftersom vår vanliga fredagsrutin ”pyttedans på Kulturhuset” blev inställd idag – på toppen av ännu en natt med hackig sömn – känns den här mikropausen som uppstår kring Mr Minis middagssovande som en livlina för att överleva resten dan. Därför ska jag luta mig tillbaka nu, dricka upp kaffekoppen innan den kallnar och leva efter devisen som Malenes dedikation på förstasidan manar till. Enjoy!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Det var sannerligen snabbt levererat – sådant gillas. Med tanke på hur mycket jag bläddrat i den första boken, så är det nog ingen högoddsare att jag investerar även i denna. Fina bilder. Trevlig helg, Frida!

 • Emma - By Emma skriver:

  Har du hittat ngn trevlig inspiration till "du-vet-vad".. 😉

 • Hannah skriver:

  Vill ha ??Är den bra?

 • Oj… vilket "vill ha begär" jag fick nu då.

 • Åh lyllo Dig!
  Kram Anette/Inredningshjälpen

 • Jämtlandshanna skriver:

  Wow, där pratar vi snabb leverans! Ibland blir man väldigt positivt överraskad.

 • Ida Seehusen skriver:

  Formidable!
  Kun overgået af http://www.toast.co.uk
  jeg bestilte en kjole onsdag kl 15:20 og næste dag torsdag kl 10:20 blev den afleveret på min bopæl i København – Wales / københavn under 12 timer!

 • Nivito kranar skriver:

  Så fint:)

 • HANNA GÖTHBERG skriver:

  Ny bloggare på blogg.se! In och kika 😀

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.