Annons

Min fredagsbukett

Jag vet, vi är inte där riktigt än. Men eftersom jag bara jobbar fyra dagar i veckan numera så har torsdagen liksom blivit min nya fredag. För att dra nytta av det å era vägnar tänkte jag visa er min fredagsbukett en dag i förskott. Och på så vis ge tips inför morgondagens blomstershopping – utifall ni planerar att köpa hem lite snittblommor till helgen. Jag gjorde nämligen ett fotojobb med vaser idag (tillsammans med min nya praktikant Klara) och till det uppdraget plockade vi ihop den här uppsättningen. 
Dahlia, stjärnflocka, kolvar och min nya favorit – ”kackerlacksgräs”. Den sistnämnda sätter ju piff på vilken anrättning som hest! Vasen heter Cupcake och kommer från Kosta Boda. Ni ska få se fler bilder av mig på deras sajt framöver. Men jag har fått lov att visa er den här buketten så länge. Trevlig helg på er!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Sara i Åre skriver:

  men åh, hur tjusig som helst!

 • tinajo skriver:

  Vacker bukett – och tack för påminnelsen, vill ju köpa fredagsblommor i morgon också. 🙂

 • A. skriver:

  Fantastiska foton och fin vas!

 • Lina skriver:

  Oj så fint!!

 • Anna skriver:

  Vilken bukett, riktigt fin! Du kan ju sadla om till florist!

 • Jämtlandshanna skriver:

  Jättefin vas, och bukett! Kanske ska få bli en fredagsbukett imorgon. Tål att funderas på! 🙂

 • Fin bukett och vas! De små söta rosa blommorna är Stjärnflocka (Astrantia Major).
  Vill inte vara gnällig men du brukar ju alltid ha korrekta uppgifter!

 • ylva skriver:

  Jättefint!
  Dock heter blomman stjärnflocka (Astrantia major på latin) och inte stjärnklocka, om man ska vara lite petig. Kan ju vara bra med korrekt benämning om nu någon vill fråga efter den i affären. 😉 Den blev förresten årets perenn år 2005, stjärnflockan! 🙂

 • Frida skriver:

  Tack för korrekturläsningen Karina och Ylva, jag slant lite på tangenten där!

 • PIAZZAN skriver:

  Åh så otroligt vacker vas från KOSTA …och "kackerlacksgräset" har jag här hemma med .Vackert och står hur länge som helst ( har kunnat återanvända det i nya buketter) …/ Pernilla

 • Karoline skriver:

  Tycker om det rökiga glaset, men formen är inte en favorit.

 • Wemi skriver:

  Riktigt snyggt!!

 • Ninni skriver:

  Så fin kombo, dahlia åh dahlia i rött, rosa och vitt, så sköna. Linne’s döttrar (stjärnflockan) är en av mina favoriter bland perenner och det där gräset får mig att minnas en speciell vas som min Mamma gärna hade det gräset i. Rökfärgat glas är så vackert och namnet och utseendet/formgivningen på vasen går hand i hand. Önskar dig en trevlig helg och din blogg är bland de bästa, Tack Frida. Kram från Ninni.

 • sandra skriver:

  Det ska bli spännande och få se vad du och Kosta Boda haft för er 🙂

 • Hemmakatten skriver:

  Vilken fin bukett! Trevlig helg!

 • Elina skriver:

  Super fina blommor! Jag verkligen älskar vasen, känns så höstigt! Kolla gärna in min blogg för en liten höst sminkning 🙂

 • Emilia skriver:

  Fin!! 🙂

 • Anne von Porat skriver:

  Kul medlite mörka färger i inredningen. Jag föredrar ljus färger, men du fick mig att gilla även de mörka.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.