Annons

Instalately

Jag rensade och raderade bilder på min iPhone tidigare ikväll (är det bara mitt minneskort som blir fullt hela tiden?) och saxade i samband med det ihop en snabb uppdatering med sådant som rör sig i mitt huvud min mobiltelefon just nu. Plus status på kontorsfronten. För vet ni vad, snart flyttar vi in. Wihou!
1) Hur det går med nya lokalen i Spinneriet? Allt är färdigmålat och klart! 2) Imorse hämtade vi nycklarna. Hurra! Nu ska det bara flyttstädas, sen flyttar vi in. 3) Vad min och Bodils sms-slinga handlar om nuförtiden? Femtioelva skisser på möjliga rekvisitaförrådsbyggen. 4) Och drömkontorsstolarna från Vitra. Gimme please. 5) Däremellan firar jag hösten och äter kantareller plockade på Ica…. 6) liksom syrliga saker plockade av min tre äpplen höga assistent. 7) SÅ många har frågat om min nya favorittröja. Den grå polon som syntes i det här inlägget. Det är ett budgetfynd från Lindex! 8) Satte kaffet i halsen häromdagen när jag hittade en intervju med mig själv på åtta (8!) helsidor I Holländska VT Wohnen. Kul! 9) Mindre kul är att jag inte lyckats få hjälp att montera upp den här Mantis-vägglampan som jag köpte för fem (5!!) månader sedan. Men i helgen ska den på plats. Om jag så ska tejpa upp den med washi. 

Kategorier:

Kommentarer

 • Nya kontorsplejset kommer bli smashing!
  Kram Anette/Inredningshjälpen

 • Sofia skriver:

  Hallå! Älskar din blogg. Jag undrar dock: vad finns det för fina lägenheter i Umeå? Jag kollar hemnet för jämnan men tycker aldrig att det dyker upp något som är riktigt bra? Kanske kan du hjälpa med ngt tips?

 • Sandra skriver:

  Kontoret ser hur fantastiskt ut som helst! Men charmigaste bilden är helt klart på din lilla assistent. Vilken guldklimp 🙂

 • Sofie Sjöström skriver:

  Jag hade en gång i tiden en liknande lokal och där vi fixade loftkontor. Eftersom man sitter och jobbar för jämnan gjorde det inget att det var lågt i tak. Tror att vi hade 1.75…. Bättre att sitta högt och kika ner och få mer yta att jobba på än att kunna blicka uppåt! Lycka till

 • Anna skriver:

  Hej!
  Har du ny barnvagn också? Bugaboo Buffalo? Är den bra? Vi går mycket i terräng så vi måste ha en vagn som klarar grusstigar utan problem.
  Mvh
  Anna

 • Jämtlandshanna skriver:

  Här blir det också fullt i minnet.
  Va kul med nytt kontor! Spännande!

 • Frida skriver:

  Anna:
  Detta är en Bugaboo Donkey mono. Jag är supernöjd med den som stadsvagn (smidig att röra sig med, vända och packa) men vet inte om den är så bra i terräng. Den vi hade innan Brio Happy Superior var väldigt stabil och bra men däremot lite FÖR stabil i lederna när man skulle trixa runt inne i stan på kullerstenar och upp för trappor etc.

 • Anett skriver:

  Hej, den holländska tidningen, eftersom jag inte förstår holländska, så undrar jag, är det en tidning på webben, eller en från Pressbyrån? Ser intressant ut!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.