Annons

Hemnetgodis Rindö Hamn

Vad jag fastnade för i den här nyproducerade (och 3D-renderade?) lägenheten som ligger ute till salu i Rindö Hamn? Förutom det mest uppenbara och ouppnåeliga fönstret that is. Kolla in bokhyllan från golv till tak. Och hur de blandat upp den med både böcker och personliga saker. Fint! Men, mest av allt gillar jag Bauhaus-fåtöljerna i skinn. Ett tips om du vill ha något liknande är att googla ”karmstol + krom” eller kolla efter IKEA’s gamla serie Amiral av Karin Mobring som (än så länge) säljs billigt på loppisar och auktionsverk. Kommer bli nästa hype efter Safari-stolarna, I’m tellin’ ya!
Foto: Rindö Hamn via Hemnet

Kategorier:

Kommentarer

 • Fredrik skriver:

  Hej!
  Vad menas med "3D-renderade?" Du har skrivit så innan och jag fattade inte nått ha ha
  Mvh Fredrik

 • Jämtlandshanna skriver:

  Ja, bokhyllan! En sån vill jag ha.

 • Frida skriver:

  Fredrik: En slarvig benämning av mig kanske men jag menar "rendering" som i framställning av en bild utifrån en 3D-modell. Numera finns fantastiska möjligheter att skapa fotorealistiska bilder av hus och inredningar så att de ser äkta ut, fast de inte är det – så inte alltid helt lätt att avgöra vad som är vad.

 • Paulina skriver:

  Frida, du som har sån bra koll på designers, råkar du känna igen var mattan kommer ifrån? Så himla fin! Tack på förhand

 • Anonym skriver:

  Hej Frida!!
  Har tre tavelväggar på g här hemma och noll inspiration ?? Kan inte du ge några tips på fantastiska posters och uppsättningar?? Tack för en superblogg!!

 • 3D-renderingar kan man ofta avslöja dels genom att titta på sladdarna. En sladd som hänger från taket blir aldrig helt spikrak i verkligheten, vilket de vanligtvis brukar vara på 3D-renderingar. Ett litet tips om man vill få hjälp på traven att se om det är äkta vara eller "datorinrett".

 • Jennie skriver:

  Hyllan <3

 • Anonym skriver:

  Oj vad läckert

 • martin skriver:

  stolarna liknar mer Corbusier basculant än Bauhaus?

  • Trendenser skriver:

   Le Corbusier anses ju tillsammans med Walter Gropius och Ludwig Mies van der Rohe vara skaparna av den moderna arkitekturen / Bauhaus-stilen 🙂

 • Tobias skriver:

  Bilderna är producerade av ett företag inte långt ifrån Viktoriapassagen Frida 🙂
  https://www.industriromantik.se/2013/rindo-hamn/
  Kanske ett framtida samarbete? 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.