Annons

Hemnetgodis på Kämpegatan

Jag fikade nyligen med en kompis som jobbar på en stor bostadssajt och vi ojade oss i kano över att det ligger ute så få inspirerande objekt till salu just nu. Och att det är svårt att hitta guldkornen inemellan allt snark. Dessutom säljs ofta det bästa innan det ens nått marknaden. Men så slog det mig, när vi kramats hejdå, att det ju faktiskt finns ett sätt att komma runt det där. Har ni sett att flera mäklare skapat Instagram-konton nu, där de förhandsvisar det gottigaste de har att erbjuda? Som det här huset. Som såldes innan visning via Bjurfors Göteborgs spekulantregister. Arvid Bryths gamla ateljé på Kämpegatan. Kolla. In. Takfönsterna. Och golvet. Håll utkik på @bjurfors_goteborg för liknande tips!
Foto: Bjurfors Göteborg / @bjurfors_goteborg

Kategorier:

Kommentarer

 • Jämtlandshanna skriver:

  Ja, takfönstren! Sånna vill jag ha!

 • Emma - By Emma skriver:

  Tack för en mysig fika. Det behövdes!
  Väldigt fint hem!

 • Oj så fint det ser ut. Magiskt ljus!
  Kram Anette/Inredningshjälpen

 • living by Miriam skriver:

  Mina drömfönster 🙂

 • Anette Starby skriver:

  Vad mycket snyggt! Snart kommer en tillfällig kollektion till Ikea med handgjorda prylar från Thailand. Jag älskar vaserna från dem & ser fram emot kollektionen när den släpps ut. Ha en trevlig dag!
  Mvh https://starby.devote.se

 • ulf skriver:

  satan vad fint. Hade inte tackat nej till att bo där!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.