Annons

Hemnetgodis på Hammarbyterassen

Det fanns en tid när jag totalvägrade att visa 3D-renderade bilder här på bloggen, men numera är ju kvalitén så pass hög att man i vissa fall inte ens kan se skillnad mellan dem och riktiga foton. Visste du exempelvis att 75% av bilderna i den senaste IKEA-katalogen är datoranimerade/fejk? I många fall bjuder ju sådana Hemnetannonser dessutom på mer nytänkande än de ”på-riktigt-stylade” mäklarbilderna (förlåt, men jag antar att det är lättare att testa idéer i datorn än att kånka i verkligheten). Vad jag tar med mig från den här 4:an till salu via Alexander White? Den platsbyggda kökssoffan (jamen JA tack! Tanken på en sådan har förföljt mig sedan jag såg en liknande i Filippa K’s lägenhet som såldes häromåret). Mixen av mörka träslag på golv och möbler, den dova färgen på köksluckorna och… Sovrummet! Bland annat. 
Foto: Alexander White

Kategorier:

Kommentarer

 • Jämtlandshanna skriver:

  Ja, verkligen fin lägenhet. Jag fastade lite extra för den långa bänken i sovrummet. Skrivbord har en tendens att snabbt bli för små för mig.

 • Barbro Karlsson skriver:

  Hej Kika gärna in på vårt stora projekt som nyligen har avslutats http://www.coloramahuset.se

 • Johanna skriver:

  Fantastisk lägenhet! Har du vägarna förbi de småländska skogarna är du mer än välkommen till vår mysiga butik, nästan granne med Hooks herrgård 🙂 du hittar oss här: @levacafehemma

 • Helena skriver:

  Sovrummen på den här typen av bilder brukar alltid kännas så harmoniska och lugna jämfört med andra mäklarbider. Vad är det som gör att man upplever det så? Vad är hemligheten?

 • Anna skriver:

  Snyggt!!

 • Anhavi skriver:

  Snyggt! Det är lite lurigt numera när man inte vet vad som är riktigt och inte. Men så länge man inte ska på visningen och blir besviken utan bara tittar för inspiration är det ju lugnt 🙂

 • Tack för mycket bra inspiration som jag gärna följer.
  Följ gärna vårt renoverings äventyr när vi förvandlar vårt hus från 1946 till ett hus i New England style.
  https://saganomfamiljenmanstromer.blogspot.se/

 • Hanna Svensson skriver:

  Snyggt! Vet du var mattan kommer ifrån som finns i köket? Tack för otroligt mycket bra inlägg och inspiration!

 • Emma skriver:

  JA, tack! Vilken bra idé med bänken!

 • Anonym skriver:

  Underbart med allt ljus, känns så härligt med stora fönster! 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.