Annons

Hemnetgodis på Pipersgatan

Av någon outgrundlig anledning blev jag så glad när jag sprang på den här lägenheten, som är till salu i Stockholm, via ESNY. Varför? Jag vet inte. Den känns kanske ovanligt opretentiös för att vara en storstadsstylad lägenhet hos en ”kändismäklare”. Regeln utan undantag brukar annars vara att pråla med sin rikedom, men här? Högt och lågt. Kolla in de skyskrapsliknande tornen till tidningsstaplar som fått stå framme (här bor ingen überaktiv 1,5-åring du…), mixen av prydnadskuddar från H&M Home och Afro Art, det hemvirkade överkastet, soffbordet från IKEA (hör inte till vanligheterna i objekt för 5,4 Mkr) och en skön kombo av färger (beige + senapsgula Eames-stolar). Fler bilder hittar du HÄR!
Foto: ESNY

Kategorier:

Kommentarer

 • Petra skriver:

  Otroligt bra mix! Är det någon som väg vad det är för köksbord?

 • Jämtlandshanna skriver:

  Haha, nej inga småbarn i den lägenheten! Kul med mixen!

 • Anette Starby skriver:

  Vad fint! Det är snyggt med de senapsgula stolarna som bryter av det färglösa. Blicken går liksom automatiskt MIT dem. Rolig inspo & ha en trevlig dag!
  Mvh https://starby.devote.se

 • living by Miriam skriver:

  Mycket tilltalande lägenhet. Gillar färgtonen 🙂

 • Anonym skriver:

  Pråla med sin rikedom.. Haha… Så sant. Överlag känns allt utstuderat krumbuktande i Hemnetsammanhang väldigt löjeväckande nuförtiden "titta så mycket pengar vi har" eller "titta så mycket uniiiiika vintagesaker jag har" eller "titta så nytänkande jag är, marmoooor i köket". Snark. Jag vill se mera på-riktigt-mix!

 • Jennie skriver:

  Detta är inte Chokladfabriken utan Ståhattfabriken.

 • Maria skriver:

  Hem som ser ut som hem och inte som flashiga likriktade utställningsobjekt är förlösande.. även om jag hade velat rufsa (boa till det) till det något lite mer 😉

 • JL skriver:

  Håller inte alls med dig i din beskrivning av den typiska innerstadslägenheten. Tror framförallt man ska akta sig för att tala om för folk varför de möblerar och stylar som de gör. Hem är hem och allas smak och förutsättningar är olika. Att anta att folk valt vissa möbler och prylar – inte för att de tycker de är snygga, utanför att de vill pråla mer sin rikedom känns både fördomsfullt och respektlöst.
  Du får gärna utveckla ditt resonemang, känns som att det kan behövas.

 • Hannah skriver:

  De svarta fönsterna man ofta ser i nyproduktioner nu, så fina!

 • Petra skriver:

  Stor och fin! 🙂

 • Lisa skriver:

  Snyggt tycker jag, bra att avvika från alla som bara kör vitt vitt vitt.

 • A-mamman skriver:

  Jag tycker det här ser stylish ut ju! Men på ett bra sätt, det är snyggt.

 • Johanna Garcia skriver:

  Superfina golv också! Tack för tipset!

 • Trendenser skriver:

  Det gör jag så gärna om du vågar stå för vad du heter.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.