Annons

En fredagsfemma med mina senaste

Vilken vecka det här har varit. Förutom en inspirerande resa till Danmark så har jag hunnit köpa en taklampa, träffat och tackat ja till en ny praktikant (väkommen Klara), signat ett roligt samarbetsavtal med Johanna och… så har vi fått vårt förråd vinterisolerat. Hurra!  Alla som har hus förstår lyckan i det. Så. Jag säger hej till helgen med en riktigt härlig fredagskänsla. Topp fem förutom ovan nämnda? Den vackra Risographen Doubt as a superposition från Elkeland, min nya parfym, en souvernir från Danmark (hunden Tim i limiterad upplaga från Kay Bojesen), en färsk tidning att bläddra i när Max har somnat ikväll och sist men inte minst. Jag har köpt ett nytt objektiv! Jag känner hur det riktigt kliar i fingrarna på mig att testa mitt nya Sigma 85 mm. Och så en fin fredagsbukett på det. Hallå helgen! Nu kör vi. 
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • JOJO skriver:

  Vad skymtar man för "bordsskiva" där under? Ser fin ut! Trevlig helg!

 • tina skriver:

  Vilken härlig vecka du haft…och fredagsfemman är ju kalasbra den också 🙂
  kram och fin helg till dig!
  tinaminastina

 • Jessika skriver:

  Herregud vad du konsumerar! 80 000 – 100 000 kr för en lampa är sjukt.

 • Anna skriver:

  Härligt! Trevlig helg!

 • Jämtlandshanna skriver:

  Ja, vilken härlig start på en helg!

 • Ohh ja! Underbara helg! Låter som härlig vecka och jag hoppas vi får se lampan på bild i din miljö sedan :). Trevlig helg!

 • Emma - By Emma skriver:

  Vilken vecka Frida!! Underbart!
  Trevlig helg! Kram!

 • Helena skriver:

  @Jessica – trist kommentar. För det första kostar den med 60 cm diameter ca 62 000 på Länna möbler. Jag kan dessutom tänka mig att en person som Frida som jobbar i det yrke hon gör kan få ett bättre pris än oss "vanliga dödliga".
  Sen är hon en framgångsrik egenföretagare som faktiskt har inredning som sitt yrke. Inte konstigt att hon prioriterar inredning då! En annan person lägger 500 000 på en bil, en annan sticker till Thailand för 30 000 kronor, etc….

 • Helena skriver:

  @Frida – Trendenser
  Underbar lampa och fin liten hund! Jag är lagom avundsjuk 😉
  Ha en trevlig helg!

 • Marianne skriver:

  Gratulerer med fantastisk lampe! Nyt den, og ikke tenk på negative kommentarer!
  …håper vi får se et glimt av den 🙂

 • Terese skriver:

  Hej.
  Jag läser många bloggar och undrar varför du väljer att ha din sida med litet typsnitt? Jag får alltid förstora din sida för att kunna se det du skriver, vad är din tanke kring det?

 • Oskar skriver:

  Fint. Trevlig helg!

 • 17doors skriver:

  Grattis till en härlig vecka! Och tack för tipset om doften, då jag är på jakt efter något nytt får jag nog ta och provsniffa på den den där.
  Fortsatt trevlig helg!

 • Anette Starby skriver:

  Vilka fina prylar & jag ser fram emot att få se lampan för jag är tokig i lampor. Ha en bra dag!
  Mvh https://starby.devote.se

 • Anette Starby skriver:

  Vilka fina prylar & jag ser fram emot att få se lampan för jag är tokig i lampor. Ha en bra dag!
  Mvh https://starby.devote.se

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.