Annons

Efterlysning / Ångerlista

De som känner mig vet att jag har en tendens att tänka ganska länge innan jag slår till på något. Ibland till och med för länge. Det händer tyvärr att vissa grejor hinner ta slut, eller till och med tas ur produktion, innan jag har kommit till köpbeslut. Det har resulterat i en diger ”ångerlista”, framförallt på IKEA-saker som inte längre finns i sortimentet. Vad jag grämer mig över för närvarande? Scrolla och kolla. Ibland lönar det sig ju att efterlysa, så har du eller någon du känner något av detta hemma i gömmorna? Ring mig! 
IKEA-mattan FAKSE i buffelskinn. Jag hade en gång två stycken. Sen spilldes det kaffe på ett kalas och de stackars mattorna började lukta, så de fick kasseras. Sorg. Nu finns de inte i sortimentet och går inte att uppbringa på Blocket. Tro mig, jag har sökt. I åratal. Om någon har ett gäng till salu. Hör av dig!
Bordsskivan GRUVAN från IKEA ( i vitt). Och benen LEIF (helst i ek – jag hittade bara svarta när jag bild-Googlade). Gaaah. Som jag har jagat efter dessa stackare. Har du en skiva eller ett par ben som du vill sälja, call on me! Och IKEA’s Art events. Samma sak här. Jag funderade alldelesför länge och vips var Jens Fänges fina illustration slut. Har du en över, så har du en köpare i mig.

 
Foto: Google / Frida Fahrman / IKEA

Kategorier:

Kommentarer

 • Ingen Fänge i källarn tyvärr (heter väl inte Fritzl heller), lycka till i jakten! Kram

 • Hannah skriver:

  Tavlan är to die for!

 • Jämtlandshanna skriver:

  Den bordskivan tycker jag är så fin! Kanske inte jätte praktisk när man har småbarn dock, men sen!

 • Tanya skriver:

  Jag vet vart det hänger en sån tavla! Tror tyvärr inte den är till salu, då svågern håller den väldigt kär. Själv är jag ute efter en tv-möbel som ej längre finns i sortimentet å ej heller hittas beggat.. Måste ju betyda att grejerna är omtyckta helt enkelt 🙂

 • Victoria skriver:

  Jag har en kanske två mattor att sälja 🙂

 • Frida skriver:

  Jag köper helst båda Victoria! Super om de är lika gamla/har legat på samma ställe. Vad vill du ha för dem?

 • Victoria skriver:

  Frida, jag skickar ett mail under dagen!

 • Sara skriver:

  https://www.blocket.se/uppsala/Skrivbord_55708114.htm?ca=10&w=1
  Jag hittade denna på blocket när jag själv är ute efter ett skrivbord, men inte just denna modell.

 • Linn skriver:

  Bordsskivan o ett "ben" finns på blocket i Sthlm…lycka till//Linn

 • Martina skriver:

  Har letat som en dåre jag med efter ek benen. Svårt att släppa dessa… :/ De var dessutom billiga som 17 när de fanns på varuhuset, ännu bittrare…

 • Anna skriver:

  Om du (eller någon annan) letar efter ett supersnyggt soffbord med glastopp ligger ett Fidel från Homeline ute på Lauritz just nu. Ett hett tips i inredningsdjungeln 🙂

 • Johanna Garcia skriver:

  Haha är det kontorsinredningen som efterlyses? Ja den mattan o bordskivan är ju supersnygga.. Bästa lycka till! Vet själv hur frustrerande det är.

 • Linnea skriver:

  Hej gå in och läs mitt senaste inlägg om självkänsla, mina tankar osv, och släng gärna i en kommenter, skulle betyda mycket, kram 🙂

 • Amanda♥ skriver:

  Så synd att du inte hittat mattan, den var fin! 🙂
  Vore så himla snällt om du ville kolla in min blogg! Och kolla jättegärna in en sida jag rekomenderar i mitt senaste inlägg!
  Kram!♥

 • Lisa S skriver:

  Hej fina Frida!! HAde du frågat för ett halvår sen hade jag nog sålt min tavla, har nämligen en sådan! Dock håller jag på att ta över mina föräldrars gamla hus o bor nu ensam på 180 kvm, så nu har den fått en bra plats!!! Dock vet man aldrig med mig, då jag möblerar om alldeles för ofta!! KRam Lisa S

 • Lisa S skriver:

  Hej fina Frida!! HAde du frågat för ett halvår sen hade jag nog sålt min tavla, har nämligen en sådan! Dock håller jag på att ta över mina föräldrars gamla hus o bor nu ensam på 180 kvm, så nu har den fått en bra plats!!! Dock vet man aldrig med mig, då jag möblerar om alldeles för ofta!! KRam Lisa S

 • C skriver:

  Skivan ligger till salu på blocket både i Lund och Uppsala.

 • Alicia skriver:

  Hej fin blogg vill du vinna veet removal creme tävla på min blogg superenkelt! 😀

 • Louise skriver:

  Jag älskar tavlan. Har letat så länge efter den. Den dyker aldrig upp på blocket eller liknande 🙁

 • Sandra skriver:

  Om du skulle få dubbelnapp på bordsskivan och benen kan jag köpa det andra exemplaret 😉 Så snygga!

 • Zandra skriver:

  Kolla med din gamla konsthandlare Skande 😉

 • Emma skriver:

  Vill bara tipsa om mattan, ifall du inte får tag på annat håll. Det finns ett exemplar på blocket i Helsinborg.

 • Martina skriver:

  Säg gärna till om du får tag på två tavlor! Jag har letat länge efter den!

 • Ida Ellerström skriver:

  Hej! Jag har en sådan tavla att sälja om det fortfarande finns intresse 🙂 /Ida

 • Cecilia skriver:

  Frida! Hittade detta på blocket nyss och hade precis sett ditt inlägg. Kanske kan vara något?
  https://www.blocket.se/sodermanland/Skrivbord_med_glasskiva_55892044.htm?ca=12&w=1

 • Sofia Axelsson skriver:

  Jag har benen i ek, maila mig gärna om du är intresserad!

 • Sofia skriver:

  Sofia Axelsson, vill inte Frida ha dem är jag jätte intresserad. Maila mej i så fall på [email protected]

 • Desirée skriver:

  Hej, Säljer ett bord som ingen hört av sej på ännu.
  Bor tyvärr i Norrköping men är i Alingsås endel där mina föräldrar bor..
  https://www.blocket.se/ostergotland/TV_bank__Skank_Byra__Hylla__Skrivbord_55534827.htm?ca=14&w=1&last=1
  /Desirée

 • Sara skriver:

  Hej, jag söker också mattan:)!

 • Anonym skriver:

  Hej! Kika gärna in på min blogg. Skriver om min ätstörning UNS, depression, och dödligt låga vikt. Även om min fritid & mitt försök till att leva ett vanligt liv, med kompisar, skola och resor. KRAM! 😀

 • Linn skriver:

  Jag har bordsskivan och vill bli av med det, den är i fint skick! Dock bor jag i Oskarshamn 🙂

 • Martina skriver:

  Ingen mer som har en sån tavla att sälja??? Skriv en kommentar här iså fall!

 • Josephine skriver:

  vackert! <3 <3 <3 <3

 • Emma skriver:

  Hej Frida!
  Jag har en sådan matta (så gott som oanvänd dessutom) om du är intresserad.

 • Ebba skriver:

  Ååh kul med inredning!

 • byjowithlove skriver:

  Haha! Har en sådan bordsskiva ute på Blocket ute just nu >_< men i Uppsala så det hjälper nog föga… Men om någon annan är intresserad så 😉

 • Petra skriver:

  Jag känner igen känslan. Jag ångrar att jag inte köpte en säng som nu har gått ur sortimentet.

 • Maria skriver:

  Hej!
  Vill du fortfarande köpa en Ikea Fakse i skinn?
  Jag har en till salu?
  Med vänlig hälsning,
  Maria

 • Jonas skriver:

  Hej!
  Jag är ute efter ett Skrivunderlägg KNÖS, svängt, svart. Det är till skrivbordet effektivt.
  /Jonas

 • Anonym skriver:

  Hej!
  Jag är ute efter ett Skrivunderlägg KNÖS, svängt, svart. Det är till skrivbordet effektivt.
  /Jonas

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.