Annons

DIY: Makramee ampel

Det finns risk för att mamma kommer sätta kaffet i halsen nu, men tro mig när jag säger detta. Höstens stora gör-det-själv-grej är gamla 70-talsklassikern ”Makramee”. Pinterest flödar över av flätade idéer, Mimmi håller kurser för Betonggruvan och amplarna är på väg tillbaka. Både i fönstret och längre in i rummet! Varför inte? Det är ju dessutom ett trivsamt fingerpyssel för en regnig dag, eller två (själv lär jag dock få pyssla i en månad minst för att få ihop något hållbart) och stilen på dem kan lätt anpassas beroende på hur man inreder i övrigt (bohemiskt, grafiskt eller färgglatt?). Instruktioner hittar du HÄR och HÄR. Känns det övermäktigt? Köp en färdig! Etsys Hruuska och Hummusbird har fina!
Foto: Etsy HruuskaMacrameelovers / Etsy Hummusbird

Kategorier:

Kommentarer

 • Petra Johansson skriver:

  Hej! 🙂
  Jag skulle vilja fråga ifall du skulle kunna göra ett inlägg där du beskriver vad man ska tänka på ifall man ska inreda ett litet sovrum för att få bra förvaring som inte tar för mycket plats. Jag tror inte jag är den ända tonåringen med alldeles för litet sovrum (eller för mycket saker).

 • Beatrice skriver:

  Känns som att den här trenden kom för två år sen redan, men att den inte är borta än kanske tyder på att den kommer stanna länge? Tycker själv att det ser helt okej ut, men det skulle inte alls passa hos oss tyvärr. 🙂

 • Lina skriver:

  Jättefina!! Gillar den moderna tvisten på de övre!

 • Jenny skriver:

  Jag brukar fundera på saker jag ärvt som ratats och hamnat i förrådet i väntan på sitt öde. Kommer de finna sin plats eller ska jag en dag våga ge bort dom? När trenderna kommer och går och man ser nya sätt att använda sakerna är jag ofta glad att jag inte gjort mig av med allt. Makramé har jag tidigare tyckt var apfult men ser nu att det finns en plats för det också 🙂 De översta var ju riktigt fina.

 • Jag gillar verkligen översta modellen!

 • Linda skriver:

  Gillar den övre modellen. Jag ska nog knåpa ihop en sådan idag =)

 • Miss Åberg skriver:

  Så snygga! Gillar verkligen alla!

 • Sandra skriver:

  Hej!
  Såg dessa i metall, lite modernare variant 🙂
  Men gillar dom!
  https://www.hedgeoutdoor.com/

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.