Annons

Mitt senaste köp

Efter ett bra år slog jag till på en välförtjänt sommarpresent till mig själv inför semestern. Nämligen det här tjusiga badlakanet från Elin Klings Totême. Och gissa om det har kommit till användning i sommar. Vädret och värmen har ju gjort att vi badat (minst!) en gång om dagen de senaste veckorna. Så himla härligt! Till er som frågat om stråhatten som syntes på Instagram-kollaget. Den är ett budgetfynd från ifjol, kostade 19 kr på Plantagen. Har sett att det finns liknande i år. Dagens tips!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Jojo skriver:

  Är på jakt efter en snygg (picknick)filt såhär på sensommarn, har du nåt bra tips? 🙂

 • Anonym skriver:

  Härlig! Lite skillnad mot de reklambadlakan jag oftast släpar med mig. 🙂

 • Anonym skriver:

  Heja! Jag är allergisk mot alla fula urtvättade handdukar som folk envisas med att spara för att använda på sin semester. Varför?!! De är ju inte ens sköna att torka sig med….

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.