Annons

Lunch med guldkant

Idag lunchade jag hemma hos Anna som driver Östling Schedin i Lindome. När vi träffades tidigare i våras visade det sig ju att hon har sitt hus på samma ort som mina svärföräldrar har sin sommarstuga. Så nu när vi hade vägarna förbi under vår semester hörde jag av mig, och blev inbjuden på en bit mat. Jag vet inte hur mycket jag får visa från hennes hem (som var helt fantastiskt!) men en liten närbild vågar jag nog bjuda på. Den här glaskaraffen tyckte jag var så himmelens fin. Anna köpte den på H&M Home i Köpenhamn förra helgen. Jag hittar den inte i webbshopen, men enligt uppgift kan den finnas kvar i vissa av deras fysiska butiker. Värt att spana efter om du har vägarna förbi ett H&M med Home-sortiment inom kort?
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • J skriver:

  Jag köpte karaffen på H&Ms hemsida häromdagen, det verkar som att den har tagit slut i omgångar och kommer tillbaka och försvinner från hemsidan, så håll utkik ni som är sugna så dyker den säkert upp snart igen!

 • Sessan skriver:

  Vattnet ser friskt och väldigt läskande ut, avis är bara förnamnet!

 • Blondie skriver:

  Åh jösses vad fint med den kanten!

 • Sandra skriver:

  Ååh underbar kanna <3

 • Marcus skriver:

  Karaffen finns i lager på hm.se nu!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.